Første test overstået i Daytona

IMSA WeatherTech SportsCar Championship har overstået 2019 sæsonens første test i Daytona – den såkaldte ROAR Before the 24.

Som altid er det svært at vide hvilke programmer som de enkelte hold kører, men IMSA har en regel om at man ikke må køre og fedtspille med halv gas – ellers bliver man straffet.

Der er dog en session, hvor man godt kan forvente at holdene giver fuld gas – nemlig kvalifikationen.

Jamen, kvalifikation ved en test? Ja, der blev kørt en kvalifikation, som skulle give holdene førstevalg, andenvalg osv osv på garagerne og pladserne på pitlane til 24 timers løbet i slutningen af januar. Da der flere hold end der er garager, så har det stor betydning, om man får en af de permanente, eller et af de midlertidige telte, som stilles op til de overskydende hold. Derudover er det ikke ligegyldigt om man har garage lige ved starten af garageområdet, eller om man skal kæmpe sig igennem VIP gæster, andre holds mekanikere og alle andre som opholder sig i garageområdet. Sekunder kan afgøre om du vinder eller slutter langt fra podiet.

Meyer Shank Racing Acura #57
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

GTD holdene testede kun i to dage, og derfor havde de deres kvalifikation lørdag eftermiddag. Her var P1 Motorsports Mercedes #71 oprindelig hurtigst – de havde dog lavet den fejl at sætte Guldkører Dominik Baumann i bilen, hvor kun Sølv- og Bronzekørere måtte deltage. Derved mistede de deres garageplads, og blev sendt direkte i teltet.

I stedet overtog Meyer Shank Racing Acura #57 med Ana Beatriz bag rattet, som er holdkammerat med Christina Nielsen, pladsen på P1, efterfulgt af AIM Vasser Sullivan Lexus #12, Meyer Shank Racing Acura #86, Riley Motorsports – Team AMG #33, Scuderia Corsa Ferrari #63, Montaplast by Land-Motorsport Audi #29 og Black Swan Racing Porsche #540. Den bedste Lamborghini var GRT Grasser Racing Team Lamborghini #11, mens BMW slet ikke fik sat en tid med Turner Motorsport #96. Der var 3,8 sekunder mellem den hurtigste og langsomste bil – selvfølgelig hjulpet af blandingen af Sølv- og Bronzekørere, og deres meget forskellige evner bag et rat. Men mon ikke at Lamborghini håber på lidt BOP hjælp, da deres hurtigste bil var et sekund fra den hurtigste bil, mens der var lidt over et halvt sekund mellem de resterende.

Corvette Racing #3
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

Corvette Racing #3 med den forsvarende Mester Jan Magnussen bag rattet var den hurtigste GTLM bil, da deres kvalifikation blev kørt søndag eftermiddag. De fik lidt hjælp af søsterbilen #4, der gav dem en god slipstrøm ned af langsiden. Ford Chip Ganassi Racing #67 og #66 var de to næste, inden Porsche fik deres #912 og #911 kørt ind få tusindedele foran Risi Competizione Ferrari #62. BMW Team RLL var 7. hurtigste foran Corvette #4, som aldrig fik en ligeså flyvende omgang som #3. BMW Team RLL #25 var langsomst – men kun 0,640 fra hurtigste tid. Det tyder på et rigtig tæt løb, som kun er hjulpet af at der ikke er nogen nye GTLM biler i klassen, hvilket kun gør arbejdet endnu nemmere for IMSA.

LMP2 klassen er en ren ORECA 07 klasse, så her er det op til de individuelle hold, at få det allerbedste ud af bilen. PR1 Mathiasen Motorsports #52 med Gabriel Aubry bag rattet var den hurtigste mand foran DragonSpeed #81 og #18 samt Performance Tech Motorsports #38.

PR1 Mathiasen Motorsports #52
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

DPi klassen – uha, der kommer til at foregå en kamp bag de lukkede døre. Mazda Team Joest med Oliver Jarvis i #77 lammetævede resten af feltet – altså på nær holdkammeraten Harry Tincknell i #55, som var 25 tusindedele efter Jarvis. Der var 0,863 sekund ned til første Acura Team Penske #7, som var 0,021 sekund foran Mustang Sampling Racing Cadillac #5. CORE autosport #54 med deres helt nye Nissan var langsomst blandt DPi bilerne. Om det er en forkert BOP eller om fordi holdet endnu ikke kender bilen – ja, det skal IMSA finde ud af inden første løb. CORE autosport er ikke uden evner, og sluttede toer i Prototype mesterskabet i 2018, hvor LMP2 og DPi bilerne kæmpede side om side.

Mazda Team Joest #77
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Så i DPi klassen skal IMSA virkelig på overarbejde for at få tjekket om bilerne matcher hinanden, eller om Mazda har en lille fordel og Nissan har en ulempe. Men det kan også være spørgsmålet omkring den perfekte omgang, og alt det kan de udlæse af deres dataloggere, der sidder på alle bilerne. Det er en af årsagerne til at de afholder ROAR testen, så de har nogle data at arbejde med, inden årets måske største løb i IMSA serien køres den 26.-27. januar.

Relaterede nyheder