Arther Leclerc kører for Venturi Formula E Team i Marrakesh test

Forud for rookietesten den 13. januar, har Venturi annonceret den monegaskiske kører Arthur Leclerc skal køre sammen med franske Norman Nato i den kommende test.

Sidste forår var den 18 årige for første gang i holdets simulator, inden han fik tid på banen, da han testede den første generation Formel E bil på Alès. Leclerc har også erfaring i Gen2 bilen, da den fik sin debut på Calafat Circuit (Spanien) den 17 april 2018.

“Jeg er stolt over at være blevet valgt af VENTURI og at jeg som monegasker, er det ekstra specielt for mig. Jeg vil dedicere mig selv fuldstændig til holdet, i deres mål på at optimere Venturi VFE-05 og jeg er meget glad for muligheden for at køre denne imponerende bil igen.

“Formel E er pionere indenfor udvikling og et ungt mesterskab, og et som jeg rigtig gerne vil være en aktiv part af. Jeg er heldig at være involveret på sådan et tidligt tidspunkt i min karriere, og jeg vil gerne takke Gildo og Susie for at tro på mig”, sagde Leclerc.

Norman Nato (billede) skal deltage Marrakesh Rookietesten ved siden af Simona de Silvestro og Arthur Leclerc hos Venturi Photo: Venturi Formula E Team

“Han var rolig under arbejdet, nem at arbejde med, klar til at lytte og arbejder benhårdt, kvaliteter som ikke ville være noget uden et talent. Ved at tiltro ham vores bil igen, fornyer vi troen i ham.

“Jeg er monegasker helt ind til marven, så at give Arthur en mulighed for at udvikle sig er en ære for mig. Ligesom andre monegasker, er vi opsatte på at vise flaget for fyrstendømmet. Jeg ønsker ham alt mulig succes”, pointerede Venturi præsident Gildo Pastor.

“Både Arthur og Norman, ved siden af Simona, kommer til at spille en vigtig rolle i disse tidligere stadier af bilens udviklinger. Vi lærte nogle vigtige ting i Ad Diriyah, og vi har meget arbejde foran os over de næste løb, og rookietesten som denne giver holdet gode muligheder for at forbedre os”, sluttede teamchef Susie Wolff.

Relaterede nyheder