Envision Virgin Racing ser frem til at bygge videre på momentum i Marrakesh

Med den elektriske løbsseries tilbagevenden til Marrakesh for den anden afdeling i Sæson 5, som køres den 12. januar, har Envision Virgin Racing planer om at bygge videre på deres momentum, efter at have været podiet i begge deres tidligere besøg ved den nordafrikanske event.

Circuit International Automobile Moulay El Hassan – navngivet efter kronprinsen af Marokko – er placering kun få minutter fra Medina og de verdenskendte markeder.

Efter at have scoret podiet placeringer i begge tidligere besøg i Marrakesh, ser Envision Virgin Racing frem til at bygge videre på dette momentum Photo: Zak Mauger, LAT/ ABB FIA Formula E

Bird, som fejrer sin 32 års fødselsdag kort tid inden løbet, har sluttet på podiet der før. “Jeg vil rigtig gerne derop igen i år. Vi beviste i løbet i Ad Diriyah at vi har farten, og som hold fik vi rigtig meget selvtillid, efter at have vist farten på testdagen lige efter. Både Robin og jeg har arbejdet hårdt i simulatoren, for at sikre at vi er velforberedte til de kommende løb, hvor vi tror på at vi kan vise vores sande potentiale.”

Samtidig er holdkammerat Frijns også stålsat på at vise det fulde potentiale i Audi e-tron FE05 på den 2,97 kilometer lange midlertidige bybane med 12 sving, som skal benyttes for anden gang. “Holdet fik rigtig meget uvurderlig data under den første afdeling af sæsonen, hvilket er meget vigtigt på grund af den begrænsede test mulighed forud for sæsonen. Vi har en konkurrencedygtig bil, og det kombineret med det hårde arbejde som holdet har lavet, så er vi i en god position, når vi starter på Marrakesh weekenden.”

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder