United Autosports tilmelder sig FIA WEC

United Autosports har tilmeldt sig FIA World Endurance Championship 2019/20.

Det engelsk-amerikanske storhold er eller har efterhånden været repræsenteret i alle sportsvognsserier verden over, i den ene eller anden form.

For at kunne deltage i FIA WEC skal man godkendes af ACO og FIA, men med en baggrund i European Le Mans Series, Asian Le Mans Series samt 24 timers løbet i Le Mans, har de rigtig gode kort på hånden. Her har holdet været toneangivende i alle serier, og har været på podiet i alle tre tilfælde. Chef for FIA WEC Gerard Neveu har dog også allerede budt holdet velkommen, så de er allerede sikre på deltagelse.

Phil Hanson og Filipe Albuerquerque skal køre den blå-rød-hvide Ligier JSP217. Makkerparret har kørt sammen i European Le Mans Series gennem 2018 sæsonen, og sluttede sæsonen af med at vinde de to sidste løb.

United Autosports #22
Photo: Asian Le Mans Series

Aktuelt fører Hanson den asiatiske Le Mans Serie, hvor han deler bil med Paul Di Resta. Holdet er også i front af LMP2 Am Trophy, og ligger toer i LMP3 klassen. Der uddeles en Le Mans billet til alle klassevinderne i Asian Le Mans Series, så holdet har masser at kæmpe for.

United Autosports er forhandler af Ligier racerbiler i Storbrittanien – så ikke nok med at de er en rullende sponsorplakat, men også en god markedsføring for bilmærket.

FIA WEC 2019/20 starter den sidste fredag i august på deres hjemmebane, Silverstone.

Relaterede nyheder