Brabham vender tilbage til Le Mans

Brabham Automotive har store planer for fremtiden, og de hedder Le Mans.

Det har den australske bilfabrikant annonceret i en pressemeddelelse.

Bilen bliver baseret på Brabham BT62, som blev præsenteret i 2018, og som senest også er blevet annonceret i en gadeversion.

Planen er at deltage i FIA World Endurance Championship fra og med 2021/22 sæsonen, hvilket kulminerer i 24 timers løbet på Le Mans i 2022. Mens mange af rygterne har gået på interesse i den nye Hypercar klasse, så bliver det GTE klassen at holdet kommer til start i.

Brabham BT62 GTE concept
Graphics: Brabham Automotive

Brabham navnet har en lang historie, ikke kun i motorsport, men også på Le Mans. Jack Brabham vandt det eneste officielle Formel 1 løb afholdt på Circuit de la Sarthe i 1967, mens hans bedste resultat i 24 timers løbet blev en 3. plads, ti år tidligere. Det resultat har to af hans tre sønner, Geoff og David slået, ved at vinde i henholdsvis 1993 og 2009 – begge sejre for Peugeot. Dertil har David også vundet GT1 klassen i både 2007 og 2008 for Aston Martin Racing.

Der skal dog stadig findes penge, masser af penge, inden at FIA WEC programmet er klar til at køre på banen. Det er også derfor at programmet først kommer til start i 2021, da de vil være så godt forberedte som muligt, så de ikke falder igennem, når de skal kæmpe mod BMW, Aston Martin, Porsche, Corvette, Ferrari og Ford – såfremt alle disse fortsat er i GTE Pro klassen, når vi kommer til 2021.

Planen er at deltage som fabrikshold i sæson 1, og sidenhen sælge bilerne til andre hold. Som reglerne er nu, så kan nye biler kun deltage i GTE Pro i første sæson, mens bilspecifikationerne skal være et år gamle for at kunne køre med i GTE Am.

Relaterede nyheder