D’Ambrosio vinder dramatisk Marrakesh EPrix

Marrakesh E-Prix startede med en uheld i første sving, som blandede top 10 flere gange, når kørerene brugte attack mode, og en overraskende dramatisk afslutning.

Efter at have startet fra Pole Position, var det Envision Virgin Racing kører Sam Bird som forsvarede sin føring gennem det første sving. Briten blev efterfulgt af Jean-Éric Vergne (DS Techeetah) som startede toer på gridden.

Vergne lavede en ambitiøs manøvre, og dykkede op på indersiden i det lange venstre sving. Da Bird lukkede døren, skete det uundgåelige: de to havde kontakt og Vergne spandt rundt midt på banen. Heldigvis undgik hele feltet et uheld med DS e-tense FE.19 raceren. Men der var masser af kontakt gennem feltet.

Nogle af dem som blev involverede i det første svings roderi, var HWA Racelab kørerene. Stoffel Vandoorne blev nød til at køre tilbage til pitten, som han aldrig kom ud af igen. Hans holdkammerat Gary Paffett udgik også. “Stoffel bremsede lidt for sendt ind i Sving 1, og ramte mig på siden, hvilket gav skader på bilen. Så fik jeg en punktering kort tid efter, og måtte udgå”, Paffett opsummerer.

Tilskuerne kunne se et actionpræget Marrakesh E-Prix på Circuit International Automobile Moulay El Hassan. Photo: Sam Bloxham, LAT Images/ ABB FIA Formula E

En anden kører som var indblandet i Sving 1, var Mahindra Racing’s Pascal Wehrlein, som blev ramt bagfra af en meget sent bremsende Lucas Di Grassi (Audi Sport Abt Schaeffler). “Det var ikke den løbsdebut at jeg havde ønsket. Det er meget frustrerende ”, sagde tyskeren, som måtte udgå. Di Grassi kunne fortsætte og kæmpede hårdt i top 10, hvor det lykkedes ham at slutte på syvende position.

Selvom Vergne faldt tilbage gennem feltet, var der ikke nogen mulighed for Bird til at slappe af. BMW i Andretti Motorsport duoen António Félix da Costa og Alexander Sims jagtede ham. Begge kom forbi ham efter noget tid, og Bird røg ned som treer.

Efter at have ført løbet i næsten 40 minutter, kunne tilskuerne se Sims trække op på siden af Da Costa i bremsezonen i Sving 7, i et forsøg på at tage føringen. Det blev det mest dramatiske øjeblik i løbet, da begge kørere låste hjulene, havde kontakt og ingen af dem kunne tage den normale linje gennem svinget. Da Costa endte i barrieren i afkørselsområdet i Sving 7, mens Sims kunne flette ind igen, og sluttede firer.

BMW i Andretti Motorsport kørerne António Félix da Costa og Alexander Sims (billede) låste begge hjulene på vej ind i Sving 7, og havde kontakt, og derved mistede føringen Photo: Joe Portlock, LAT Images/ ABB FIA Formula E

“Selvfølgelig er det ærgerligt for hele holdet. Løbet skulle ikke være sluttet på den måde”, sagde Sims. Da Costa tilføjede: “Jeg vil gerne sige undskyld til hele holdet. Alex gjorde et godt stykke arbejde i dag. Jeg hold på, da han trak op på siden af mig, og mine forhjul låste. Det var min fejl, og det havde negative konsekvenser for mig selv og Alex. Jeg skulle have ladet ham køre, og så været tilfreds med andenpladsen.”

Jérôme D’Ambrosio (Mahindra Racing) startede midt i feltet som 10’er, var ikke kun kravlet stille op gennem rækkerne, men var pludselig i føring. Da det tog lang tid af fjerne Da Costa’s bil, kom der Safety Car, så alle bilerne skulle køre på en lang række. Det gav kun kørerne en sidste omgang til at køre ræs i.

Med kørernes mulighed for at vælge Attack Mode tre gange i løbet, hvilket hæver energien fra 200 kW (272 hk) til 225 kW (306 hk), D’Ambrosio, Vergne, André Lotterer (DS Techeetah), Sébastien Buemi (Nissan e.dams), Mitch Evans (Panasonic Jaguar Racing), Daniel Abt (Audi Sport Abt Schaeffler), Maximilian Guenther (Geox Dragon Racing), Edoardo Mortara (Venturi Formula E Team), Nelson Piquet junior (Panasonic Jaguar Racing), Oliver Rowland (Nissan e.dams), Oliver Turvey (NIO Formula E Team) var Felipe Massa (Venturi Formula E Team) allesammen ladet op til restarten.

Sims, Di Grassi og Tom Dillmann (NIO Formula E Team) havde allesammen Attack Mode på løbets allersidste omgang. Kørerne kæmpede til allersidste meter. Selvom D’Ambrosio kom lidt langt ud over curben i sidste sving, samtidig med at han blev jagtet af Frijns helt til linjen, lykkedes det belgieren at vinde sin tredje sejr i Formel E.

Jérôme D’Ambrosio (Mahindra Racing) vinder et dramatisk Marrakesh E-Prix foran Envision Virgin Racing duoen Robin Frijns og Sam Bird. Photo: Sam Bagnall, LAT Images/ ABB FIA Formula E

Det er første gang at den 33 årige kører ikke har arvet sejren, efter en diskvalifikation af en anden kører, de to første gange. Sejren er hans første sejr siden Mexico City E-Prix i 2016. “Løbet var rigtig hårdt og meget intenst. Det følte jeg i hvert fald inde fra cockpittet.

Der var et par ting som gav os en fordel, og at vinde løbet betyder rigtig meget for holdet, og det hårde arbejde over de seneste uger. Vi skal nyde det i aften, men i morgen skal vi på arbejde igen”, opsummere D’Ambrosio. Han havde Frijns og Bird med sig på podiet som toer og treer. Sims, Vergne, Lotterer, Di Grassi, Buemi, Evans og Abt fuldendte top 10.

Ventetiden til den tredje afdeling af ABB FIA Formula E Championship 2018/19 bliver ikke ret lang, da Antofagasta Minerals Santiago E-Prix køres allerede den 26. januar.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder