Spænding forud for 2019 Dunlop Endurance Championship i Britcar Endurance

Det for nyligt afholdet Autosport International startede det som ligner en spændende sæson for Britcar Endurance chef Claire Hedley.

Der var flere annonceringer på showet, hvilket bl.a. talte forsvarende mester Sarah Moore, som vender tilbage for at forsvare titlen sammen med den nye  kører Moh Ritson i en af Tockwith Motorsports’ Ginetta G50 racere. De kender allerede hinanden, da Sarah har coachet 17 årige Moh gennem den seneste sæson i BARCs Junior Saloon kategori, hvilket også gør det til et ideelt samarbejde i den kommende sæson.

Moh sagde: “Jeg er meget tilfreds med at skulle køre sammen med Sarah i år – det var en fornøjelse at have hende som coach sidste år i Juniors, og at køre ved siden af hende her hos Tockwith Motorsports i 2019 bliver fantastisk.”

Sarah tilføjede “Jeg ser frem til at komme tilbage til Britcar, og udvikle endnu en Junior kører. Det bliver nok hårdt at skulle prøve at forsvare titlen, men jeg tror på at Moh kommer til at gøre det fantastisk i senior sporten.”

De bliver finansielt og produktmæssigt støttet af Chicane, Fusion By Design, Fusion Learning, Co-ord Sport og Woodhouse Grove – og mange flere forventes annonceret i nærmeste fremtid.

Photo: Britcar Endurance

Endnu en kontrakt som blev offentliggjort, var at Lucky Khera og Lee Frost planlægger at køre en fuld sæson sammen i den flotte Radical RXC Coupe, som de rykker op i, efter at have kørt mod hinanden i to Ginetta G55 racere i andre mesterskaber.

Sean Cooper og Track Focused holdet er også med igen, og forsøge at vinde den generelle sejr i McLaren. Teamchef og kører Sean Cooper sagde “efter selv at have vundet mesterskabet i 2017, og kørt med en ny klient på Silverstone i 2018, gælder vi os helt vildt til en komplet sæson. Mesterskabet er hvor vi ønsker at være – utrolig konkurrencedygtigt og meget godt styret.”

Og Tim Docker og ASI holdet vender tilbage, med den Class 4 VW Golf GTI TCR bil, som holdet brugte i anden halvdel af 2018 mesterskabet. Efter at have sat ny rekord i pointscoring i 2018, ser Tim spændt frem mod det nye år.

“Britcar er mit primære motorsport fokus i 2019. Mit dilemma i øjeblikket er om jeg kører selv, med chancen for at score flere point end alle andre enmandshold, eller med Paul O’Neill som min medkører, med målet om at vinde Championship Class og generelle podier, hvilket jeg tror at muligt. Så hold øje med nyhederne!”

Claire Hedley opsummerede optimismen ved at sige “Vi har haft et fantastisk 2019 show, med allerede 21 tilmeldte… og nogle meget interessante tilmeldte i klasserne. Som jeg nævnte før, “Mange Tak” til alle for jeres støtte, og det virker til at kunne blive Britcar’s bedste sæson indtil nu! Vi er klar til første afdeling på Silverstone International banen den 30. marts…”

Kalenderen
30. marts- Silverstone International
27. april – Silverstone Grand Prix
11. maj – Brands Hatch Indy
1. juni – Donington Grand Prix
22. juni – Oulton Park International
10. august – Snetterton
26. oktober – Oulton Park Island
9. og 10. november – Brands Hatch Indy (aften løb)

 

Original tekst oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder