Indycar annoncerer ny titelsponsor

Når 2019 sæsonen skydes i gang i St. Petersburg den 10. marts, bliver det med en ny titelsponsor for Indycar.

Fra og med i år og de næste år bliver serien derfor kaldt NTT IndyCar Series. Derudover kommer sponsoratet også til at omfatte Indianapolis Motor Speedway, Indianapolis 500 samt Brickyard 400.

NTT er en nordamerikansk teknologi virksomhed, som har bl.a. er aktive indenfor netværk og cloud løsninger for firmaer.

Jun Sawada, president & CEO of NTT
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Firmaet har sponsoret Chip Ganassi Racing de seneste to sæsoner, hvor deres logoer har været meget fremtrædende på Scott Dixons bil. Dixon vandt mesterskabet i 2018, og i 2019 er det samtidig udvidet til også at blive dominerende på Felix Rosenqvists bil – den nye holdkammerat med Dixon.

Indycar har haft flere forskellige titelsponsorer, siden serien startede i 1996. De seneste år har de været kendt som Verizon Indycar Series – en sponsor som også var at finde på Will Powers Team Penske racer. Verizon annoncerede dog, at de ikke ønskede at forlænge deres 5-årige aftale, da den udløb ved 2018 sæsonens udgang.

Relaterede nyheder