RLR MSport ansætter tidligere Formel 1 kører

European Le Mans Series holdet RLR MSport har været ude med snøren, og virkelig fået en ordentlig fangst på krogen.

De nykårede 2018 Mestre i LMP3 købte i efteråret en ORECA 07 LMP2 racer, og har efteråret igennem testet det nye materiel med bl.a. John Farano.

Farano var med til at vinde LMP3 titlen, og er også Bronzekøreren i bilen.

Holdet har fået en aftale med den tidligere Formel 1 kører, Bruno Senna, så han skal køre med 5 ud af de 6 afdelinger. Det fremgår allerede at Senna har fået fri til 4 timers løbet på Silverstone, hvor der køres ELMS og FIA World Endurance Championship samme weekend. Derfor tyder det på at den 35-årige brasilianer enten allerede har en FIA WEC kontrakt for 2019/20 i hus, eller også forventer at underskrive en.

Senna har allerede erfaring fra biltypen, som han vandt LMP2 Mesterskabet i FIA World Endurance Championship 2017 med, for Rebellion holdet.

ORECA 07
Photo: ORECA

Den 3. kører bliver annonceret i nærmeste fremtid.

Holdet har med LMP3 titlen sikret sig en billet til 24 timers løbet på Le Mans – men her kommer Senna heller ikke til at sidde i bilen, da han skal køre for Rebellion Racing i deres LMP1 racer.

Job van Uitert og Rob Garofall var de to medkørere til Farano i 2018 sæsonen, men tidligere har der også været et dansk islæt i form af Morten Dons. Han har stadig et godt forhold til det engelske hold, så det kunne da være spændende hvis han bliver tredjemanden.

Ønsker holdet at være med i toppen af LMP2 i ELMS, så skal de bruge en Platin, Guld eller en rigtig rigtig god Sølvkører i bilen som tredjemand.

Relaterede nyheder