Farfus hasteindkaldt til Daytona

Augusto Farfus er blevet hasteindkaldt til Rolex 24 At Daytona løbet, der skal køres næste weekend.

Brasilianeren erstatter britiske/svenske Tom Blomqvist, da der er opstået forsinkelser omkring udstedelsen af den sidstnævntes visa.

Farfus skal køre i BMW Team RLL M8 GTE #25, hvor Connor De Phillippi, Philipp Eng og Colton Herta er de tre andre kørere.

Det er en kæmpe mavepuster til Blomqvist, som derved mister chancen for at blive IMSA Mester i 2019, da planen var at han skulle dele bilen gennem hele sæsonen med Connor De Phillippi.

Holdet håber dog at Blomqvist er klar til løbet på Sebring i marts, og derefter resten af sæsonen, men det kommer alt sammen an på visa ansøgningen.

Augusto Farfus
Photo: BMW Motorsport

Blomqvist sagde: “Jeg er meget skuffet over jeg ikke kan køre i Daytona. Jeg vil sidde derhjemme med krydsede fingre, og ser frem til at være tilbage på Sebring.”

Tonen er naturligvis en helt anden hos Farfus: “Jeg elsker Rolex 24 At Daytona. Jeg kender holdet, bilen og banen rigtig godt, og jeg er klar til denne udfordring.”

Farfus kender BMW M8 GTE raceren fra både IMSA serien, og ikke mindst FIA World Endurance Championship, hvor han også kører bilen.

Forhåbentlig får Blomqvist styr på visa ansøgningen inden Sebring – ellers får Farfus travlt, da han skal køre #82 i FIA WEC til det løb.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2019 starter med 24 timers løbet i Daytona på lørdag den 26. januar.

Relaterede nyheder