SPM præsenterer bilerne

Schmidt Peterson Motorsports har præsenteret bilernes design til den kommende NTT IndyCar Series 2019 sæson.

Holdet har udvidet samarbejdet med Arrow Electronics, så deres officielle navn gennem 2019 bliver Arrow Schmidt Peterson Motorsports.

Det bliver, som tidligere annonceret, James Hinchcliffe der fortsat skal køre i bil #5, mens den tidligere Formel 1 kører Marcus Ericsson skal køre i bil #7.

Arrow SPM 2019
Photo: SPM Motorsports

Men hov – der er jo 3 biler på billedet?

Ja, holdet har fortsat reserveret bil #6 til Robert Wickens, som havde det voldsomme uheld i Pocono 2018, hvor han fik skader på rygsøjlen, så han i øjeblikket sidder i en kørestol, og er under genoptræning. Lægerne håber dog på at nerverne gror sammen igen, men der kan gå optil 24 måneder efter uheldet, inden de ved, om det lykkedes igen. Men indtil da, står bilen klar til ham, og ingen andre får lov til at bruge #6.

Marcus Ericsson & James Hinchcliffe
Photo: SPM Motorsports

Arrow Electronics er en mangeårig partner hos holdet. Teamejer Sam Schmidt sidder selv i kørestol, men er fuldstændig lammet fra halsen og ned. Arrow fik udviklet en bil, som han kan styre via et mundstykke, som han puster hårdere i, eller suger i, afhængig af om bilen skal accelerere eller bremse. Under den offentlige fremvisning kom bilen op på 100 miles per hour, mens han udelukkende kontrollerede bilen selv.

Faktisk kørte han også bilen op af bjerget i forbindelse med Pikes Peak løbet, og det i ret hurtigt tempo.

SPM skal også hjælpe Meyer Shank Racing med Jack Harvey, omkring deres Indycar program, men han kommer til at køre i egne farver med AutoNation/SiriusXM farver på bil #60.

NTT IndyCar Series 2019 starter den 10. marts i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder