Algarve Pro Racing annoncerer 2019 ELMS kørere

Algarve Pro Racing er tidligt ude af med annonceringen af deres 2019 kørere til European Le Mans Series sæsonen.

To ud af de tre kørere bliver velkendte ansigter hos det portugisiske hold, mens de skal i gang med at lære en ny kører op til LMP2 racere.

Den forsvarende ELMS LMP2 Mester Andrea Pizzitola fortsætter hos holdet. Han blev mester med G-Drive Racing, men har vinteren igennem kørt for APR holdet i Asian Le Mans Series – hvilket han for øvrigt også gjorde i 2016/17. I øjeblikket er Pizzitola toer LMP2 mesterskabet i Asien, men har stadig muligheder for at komme til tops, såfremt finaleløbet på Sepang går hans og holdets vej.

Algarve Pro Racing #25
Photo: JJ Media

Mark Patterson delte bil sammen med Pizzitola i 2016/17, og kommer nu igen til at gøre det i ELMS. Han er også aktiv i Asian LMS i 2018/19 sæsonen, men her deler han bil med Chris McMurry og Anders Fjordbach. Den 67-årige racerkører går efter rekorden på at blive den ældste startende i 24 timers løbet på Le Mans – men der har han lige et par år op endnu. Man må dog sige at han på trods af sin modne alder, bestemt stadig hører til i den hurtige ende af LMP2 feltet blandt bronzekørerne.

Det bliver dog hverken McMurry eller Fjordbach som bliver 3. mand i bilen i ELMS. Det bliver derimod 2017 LMP3 mesteren John Falb, som skifter over til holdet efter to sæsoner hos United Autosports. Han var allerede ude at teste en LMP2 bil dagen efter sæsonfinalen i 2018, så han ved hvad han går ind til. Den 47-årige racerkører fra Las Vegas har leveret solide præstationer i LMP3 klassen, hvor han i halvandet år var holdkammerat med Sean Rayhall, inden Scott Andrews delte bil med ham i anden halvdel af 2018 sæsonen.

Holdet skal igen køre med en ORECA 07 Gibson med startnummer 25.

European Le Mans Series 2019 starter den 14. april på Paul Ricard mellem Marseille og Nice i det sydfranske.

Relaterede nyheder