Rekordernes dag i Daytona

Kvalifikationen til årets første IMSA WeatherTech SportsCar Championship blev kørt under smuk blå himmel og 23 graders varme på Daytona International Speedway.

Banen var heldigvis tørret op efter et kæmpe regn- og tordenvejr torsdag morgen lokal tid, så alle bilerne havde fair konditioner til kvalifikationen.

GTD bilerne var de første til at få 15 minutter på banen.

Magnus Racing Lamborghini #44 var en af de første til at sætte hurtigste tid af alle. De lå og kæmpede med bl.a. alle Ferrari’erne, som allesammen var hurtige.

Mercedes og Acura stak dog også snuden frem, i en tidtagning hvor tiderne bare faldt og faldt for hver omgang at kørerne fik kørt.

Det var dog Marcos Gomes i Via Italia Racing Ferrari #13 der overraskende snuppede Pole Position foran endnu en overraskelse, Ben Keating i Riley Motorsports – Team AMG #33, mens Trent Hindman i Meyer Shank Racing Acura #86 var 3’er.

Ana Beatriz havde fået æret af at kvalificere Meyer Shank Racing Acura #57, som hun deler med bl.a. Christina Nielsen, og fik bilen kørt til 11. pladsen ud af de 23 biler – mindre end et sekund fra Pole Position.

Via Italia Racing Ferrari #13
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Så var det tid til de 9 GTLM racere.

Risi Competizione Ferrari #62 var den første bil til at køre den hurtigste tid, men Jan Magnussen i Corvette Racing #3 var lige bagved. Nick Tandy i Porsche #911 gad dog ikke vente bagved, og sprang derfor øverst på listen halvvejs gennem de 15 minutter. Hans Porsche holdkammerat Earl Bamber ville også blande sig, og sprang øverst med 7 minutter tilbage i Porsche #912.

Efter et par omgange for at køle sækkene, gav kørerne for alvor fuld gas igen, hvor Tandy satte ny kvalifikationsrekord med et halvt sekund i forhold til Pole sidste år. Jan Magnussen kom på P2 med 3 minutter tilbage, men skulle herefter forsøge at give holdkammerat Gavin en slipstrøm ude på ovalen.

Den del af planen lykkedes dog ikke, så kvalifikationen sluttede med #911 foran #3, mens Ryan Briscoe fik kørt Ford Chip Ganassi Racing #67 op på P3, mens Risi Competizione Ferrari var P4. Det blev ikke helt 5 forskellige mærker på de 5 første pladser, da det bedste at BMW Team RLL kunne præstere var P7 og P8 med henholdsvis John Edwards og Connor De Phillippi i #24 og #25.

Oliver Gavin i Corvette Racing #4 var den langsomste GTLM bil – knapt et sekund bagved Porsche #911.

Porsche #911
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

DPi og LMP2 deltes om de sidste 15 minutter på banen, og her var Mazda Team Joest #55 med Jonathan Bomarito første bil til at sætte den hurtigste tid.

Der var dramatik hos Mustang Sampling Cadillac #5, hvor Filipe Albuerquerque kom ind i pitten med ild i bremserne. Holdet fik hurtigt fyret en pulverslukker af, men havde ikke fået sat nogen tid – og måtte ikke køre tilbage på banen, da man ikke må pitte iflg IMSA regler. De forsvarende Daytona vindere starter derved løbet bagerst blandt Prototyperne.

Oliver Jarvis gav den fuld gas i Mazda Team Joest #77, og lammetævede alle konkurrenterne med over et halvt sekund, på det tidspunkt.

Acura Team Penske #6 med Juan Pablo Montoya låste højre forhjul et par gange på vej ind i International Horse Shoe.

Ricky Taylor i Acura Team Penske #7 ville dog også gerne blande sig i toppen, og kørte sig til P2, 0,2 sekund bag Jarvis, og stadig under den gamle rekord.

DragonSpeed #81
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

DragonSpeed #81 var den hurtigste LMP2 bil med James Allen, med et pænt forspring foran Gabriel Aubry i PR1 Mathiasen Motorsports #52. Der var dog et par sekunder op til DPi Pole, hvilket også var naturligt, da DPi bilerne har fået lidt flere hestekræfter, nu hvor DPi og LMP2 ikke deler klasse længere. Roberto Gonzalez i DragonSpeed #18 var P3 foran Kyle Masson i Performance Tech Motorsports #38, i den 4-bils store kategori.

Oliver Jarvis i Mazda Team Joest #77 tog Pole Position i DPi foran Ricky Taylor i Acura Team Penske #7 foran Acura holdkammerat Juan Pablo Montoya i #6. Jonathan Bomarito i Mazda Team Joest #55 fik sneget sig ind foran bedste Cadillac i form af Whelen Engineering #31, lige foran Wayne Taylor Racing Cadillac #10 og Juncos Racing Cadillac #50.

Mazda Team Joest #77
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

CORE autosport #54 var den langsomste DPi bil, som fik sat en tid. Men de havde også sat Am delen af teamet, teamejer Jon Bennett i bilen, til at kæmpe mod alle Pro kørerne. Så der er helt klart mere at forvente fra Nissan DPi raceren.

Med ny kvalifikations banerekord i GTD, GTLM, DPi og selv blandt LMP2 bilerne, viste det bare hvor hurtig udviklingen i sportsvognsræs går + den øgede performance at Michelin har givet holdene i GTD, DPi og LMP2, efter tidligere at have kørt på Continental gennem mange sæsoner.

Nu skal holdene igennem natte træning i aften lokal tid, hvorefter der er en formiddags træning fredag, inden bilerne skal starte løbet lørdag klokken 2.35 pm lokal tid – eller det som vi kalder 20.35 dansk tid.

Relaterede nyheder