Algarve Pro Racing melder 2. bil klar

Algarve Pro Racing kommer til start med to biler i European Le Mans Series 2019. Det er i hvert fald planen for holdet, som dog skal have en endelig invitation, inden de kan føle sig helt sikre.

For en uge siden annoncerede de kørerne i deres første bil, og her tydede ordlyden på, at det ville blive den eneste bil i 2019 sæsonen – det har holdet dog manet i jorden, med denne annoncering.

Tacksung Kim er igen at finde på holdet, mens Henning Enqvist og James French er nye i den bå ORECA 07 Gibson LMP2 racer.

Koreanske Kim kørte også for holdet i 2018 sæsonen, men her sad han i #25. Han startede først for holdet i Asian Le Mans Series 2016/17 og har siden da haft tætte bånd til holdet.

APR – Rebellion Racing #31
Photo: JJ Media

Svenske Enqvist er ny på holdet, og ny i LMP2 sporten. Den 24 årige kører startede med at køre gokart, og har sidenhen kørt bl.a. Radical Scandinavia og European Masters. I 2017 debuterede han i en LMP3 bil i VdeV serien, og nu vil ejendomshandleren fra Stockholm forsøge sig i ELMS med en LMP2 racer.

James French kender allerede LMP2 racerne hjemme fra USA, hvor han kører for Performance Tech Motorsports i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Han var den sidste mester i PC klassen, som brugte ORECA FLM09 raceren, i det som man fra Europa kendte som LMPC klassen. Det er første gang siden 2014, at han for alvor kører udenfor Performance Tech Motorsports holdet, så det bliver et stort spring for den 26-årige kører.

Algarve Pro Racing deltog også med 2 biler i ELMS 2018, hvor #25 var teamet egen bil, mens #31 blev kørt under APR – Rebellion Racing navnet, hvor der var lidt støtte fra urmærket. I 2019 kommer begge biler til at køre under Algarve Pro Racing navnet – såfremt at begge biler få starttilladelsen.

Deltagerlisten i European Le Mans Series 2019 bliver offentliggjort om små to uger.

Relaterede nyheder