Første Aston Martin kørere på plads

R-Motorsport har offentliggjort de to første Aston Martin kørere til DTM sæsonen 2019.

Det Schweiziske hold har fået lov til at kalde de DTM racere, som er udviklet af HWA, for Aston Martin. Programmet er dog rent privat, og har ikke noget direkte med fabrikken at gøre.

Holdet har valgt at satse på erfaring og ungdommelig fart.

DTM Mesteren fra 2010 Paul Di Resta var den første kører, som blev annonceret i formiddags, mens talentet Jake Dennis blev annonceret i eftermiddags.

HWA kender Di Resta rigtig godt, da han har været kører for Mercedes gennem alle hans 9 DTM sæsoner. HWA var også dem som byggede DTM racerne for Mercedes. Med de 11 løbssejre, og i alt 37 podiepladser, har R-Motorsport en absolut topkører i Di Resta, som med sikkerhed også vil være en god støtte for Jake Dennis.

Jake Dennis
Photo: FIA Formula 3 European Championship / Thomas Suer

Dennis er et velkendt ansigt hos R-Motorsport, hvor han bl.a. har kørt Blancpain for holdet, hvor han også har været holdkammerat med Nicki Thiim. Dennis har også testet Formel 1 for Red Bull Racing, men fik hans første tur med en DTM bil i forbindelse med Young Driver testen i december måned 2018. Han kender en stor del af DTM banerne, da han tidligere kørte i FIA Formula 3 European Championship, som fulgte DTM serien gennem størstedelen af weekenderne.

R-Motorsport har tidligere sagt at de vil deltage med optil 4 biler i serien – men indtil videre er det kun disse to biler, som er klar ved DTM sæsonstarten 4.-5. maj 2019 på Hockenheimring.

Relaterede nyheder