Velkendte ansigter forrest i Mexico

Sæsonens 4. afdeling af ABB FIA Formula E Championship blev kørt i Mexico City, på en kortere version af Formel 1 banen.

Top 3 kørerene i kvalifikationen havde allesammen erfaring som Formel 1 kørere, med Pascal Wehrlein på Pole Position foran Lucas di Grassi og Felipe Massa. Oliver Rowland, Antonio Felix da Costa og Sebastien Buemi var de sidste kørere, som også var med i Super Pole.

Mesterskabsførende Sam Bird havde en frygtelig kvalifikation, hvor han slet ikke fik sat nogen tid pga. et teknisk problem med bilen, mens Jerome D’Ambrosio på P2 i mesterskabet skulle starte løbet fra P19. Derfor var der lagt op til skiftedag i toppen af mesterskabet igen.

Der havde været skiftedag hos GEOX Dragon, hvor Felipe Nasr erstattede Maximilian Günther. Nasr kvalificerede sig P14 – lige foran holdkammeraten Jose Maria Lopez.

Pascal Wehrlein
Photo: ABB FIA Formula E

De 22 racere holdt klar på en brandvarm asfalt på hele 45 grader, som var blevet opvarmet af 29 graders lufttemperatur.

Wehrlein kom godt afsted, mens Rowland lavede en meget sen indbremsning i Sving 1, og kom helt op på andenpladsen. Det kostede for Massa, som faldt tilbage på P6.

På løbet anden omgang var der stor dramatik, da Nelson Piquet Jr. holdt i barrieren med en fuldstændig smadret Jaguar racer. Det gik over til at blive et rødt flag.

Replay viste at Piquet Jr. havde en voldsom flyvetur henover Jean-Eric Vergnes bil. Vergne slap gassen lige foran Piquet Jr., hvilket baglygten på Vergnes bil indikerede. Derfor fløj Piquet Jr. henover Vergne, og tog Alexander Sims med i faldet. Heldigvis var alle kørere uskadte, og mens Sims kunne nøjes med en ny frontvinge, var hele den ene side af Vergnes bil rykket af samt hans højre bagdæk punkteret.

Nelson Piquet Jr
Photo: ABB FIA Formula E

Efter 20 minutters oprydning, blev løbet startet igen, med ca. 40 minutters resterende løbstid.

Efter to omgange bag Safety Car, blev løbet givet frit igen. Størstedelen af feltet havde valgt at bruge deres første Attack Mode.

Fan Boost kørerne i denne løb blev Stoffel Vandoorne, Daniel Abt, Antonio Felix da Costa, Sebastien Buemi og Lucas di Grassi.

Antonio Felix da Costa gik til angreb på Sebastien Buemi, da den førstnævnte havde lidt længere tid på Attack Mode. Der var en let kontakt mellem de to kørere, men positionerne forblev de samme.

Jose Maria Lopez fik en Drive-through straf fordi hans bil havde opladet for meget strøm under nedbremsningen. Her bliver energien fra bremserne samlet op, og ladet på bilens batterier. For at gøre ondt værre, fik Lopez også en 10 sekunders tidsstraf, da han havde kørt for hurtigt i pitten.

Jose Maria Lopez
Photo: ABB FIA Formula E

Stoffel Vandoorne fik en Drive-through straf fordi han havde aktiveret Fan Boost for tidligt i løbet. Derudover fik han også en 5 sekunders tidsstraf, da hans boost havde været lidt for kraftigt. Så dobbelt-ups til HWA Racelab køreren og/eller teamet.

Med godt et kvarter tilbage af løbet kom Jean-Eric Vergne i problemer, da Mitch Evans fik prikket til bagenden af Techeetah raceren.

Lopez fik endnu en 5 sekunders tidsstraf, da han havde snittet linjen i pitindkørslen.

8 minutter før slut af løbet tog Rowland sin Attack Mode, men han tabte en placering til di Grassi, og var endda ved at støde sammen med Nissan eDAMS holdkammerat Buemi. Det gjorde at Wehrlein og di Grassi fik et kæmpe hul til de to Nissan kørere.

Wehrlein måtte i gang med at spare rigtig meget energi i de sidste par minutter af løbet. Det betød at di Grassi lå centimeter fra bagenden af Wehrleins racer. De to havde en bremseduel i Sving 1, hvilket gjorde at begge kørere kom for langt ud.

Løbet endte i ren ballade da adskillige kørere løb tør for strøm på sidste omgang.

Alexander Sims
Photo: ABB FIA Formula E

Begge Nissan eDAMS kørere Buemi og Rowland raslede ud af pointene, og Massa faldt tilbage på P8, da han løb tør ud af sidste sving.

Den allerstørste drama var der ude foran. Lucas di Grassi forsøgte at overhale Pascal Wehrlein på vej ind i den første chikane, og det kom til kontakt mellem de to biler. Det betød at Wehrlein måtte skyde genvej henover chikanen – men ikke nok med det, så løb Wehrlein tør for strøm ud af den allersidste sving! Det betød at Lucas di Grassi krydsede stregen som første mand, med blot 0,2 sekund ned til Wehrlein.

Eller det troede man. For løbsledelsen gav Wehrlein 5 sekunders tidsstraf for at have skåret igennem chikanen – og det sendte ham helt væk fra podiet.

Lucas Di Grassi
Photo: ABB FIA Formula E

Så det endelige løbsresultat blev Lucas di Grassi foran Antonio Felix da Costa, Edoardo Mortara, Jerome D’Ambrosio, Andre Lotterer, Pascal Wehrlein, Mitch Evans, Felipe Massa, Sam Bird og Daniel Abt.

Jerome D’Ambrosio fører nu Mesterskabet foran Antonio Felix da Costa, Sam Bird, Lucas di Grassi, Pascal Wehrlein, Andre Lotterer, Robin Frijns, Jean-Eric Vergne, Mitch Evans og Edoardo Mortara. Alle disse kørere er blot en løbssejr fra føringen af Mesterskabet, og fra Wehrlein til Mortara er der blot 3 point.

Så det kan meget nemt blive store skiftedag, når det næste ABB FIA Formula E Championship skal løb køres om 3 uger i Hong Kong.

Relaterede nyheder