PROsport Performance med fuldt hold

PROsport Performance har fået de sidste to kørere på plads til ADAC GT Masters 2019.

Det bliver to helt nye kørere i serien, der ikke tidligere har kørt hverken ADAC GT Masters eller Aston Martin Vantage GT3.

Hugo de Sadeleer kommer fra to sæsoner med United Autosports i European Le Mans Series, hvor han har kørt LMP racere, og bl.a. også 24 timers løbet på Le Mans. Inden da kørte han bl.a. Formel BMW og Formel Renault, inden han skiftede over i sportsvognsverdenen.

Valentin Hasse-Clot har også formelbils erfaring hjemme fra Frankrig. Her blev det til sæsoner i Formel 4 og Formel Renault, inden han i 2017 skiftede over til Porsche Cup ræs i Frankrig samt Benelux landene.

PROsport Performance Aston Martin Vantage GT3
Graphics: PROsport Performance

De 21 og 22 årige kørere skal dele teamets ene Aston Martin Vantage GT3, mens de langt mere erfarende Maxime Martin (32 år) og den tidligere ADAC GT Masters Mester Daniel Keilwitz (29) skal køre i den anden.

Holdet er nyt i ADAC GT Masters, men har erfaring fra forskellige nationale og internationale GT serier, hvor det også er blevet til flere mesterskaber. Basen er tæt på Nürburgring, så naturligvis har de også kørt et utal af omgange på netop den bane, og er fast deltager ved 24 timers løbene.

ADAC GT Masters 2019 starter den 27. og 28. april i Oschersleben.

Relaterede nyheder