De sidste WEC sæder fordelt på Sebring

FIA World Endurance Championship startlisten til 1000 Miles løbet på Sebring er komplet.

Størstedelen af listen har været kendt den sidste måneds tid, men der var et par TBA’er på listen.

Som Racing24-7.net berettede i går, fik Ford Chip Ganassi Team UK kørerne på plads.

Nu har Dempsey-Proton Racing Porsche #77 også fået det sidste sæde besat – uden nogen form for overraskelse. Det bliver teamejer Christian Ried, der fortsætter i bilen. I Andre Lotterers fravær, er han den eneste kører som har kørt samtlige FIA WEC afdelinger, siden serien startede i 2012. Han skal dele bilen med Julien Andlauer og Matt Campbell, præcis som han har gjort i 2018-delen af 2018/19 sæsonen. Trekløveret vandt også på Le Mans i 2018, men fik et ordentlig hak i tuden, da teamet mistede alle point, efter at været blevet snubbet for at snyde med bilerne datalogger på Silverstone samt Fuji afdelingerne. De er dog kommet videre, og sluttede på podiet med både #77 og #88 i Shanghai. Så nu ser de fremad mod de næste opgaver i USA, Belgien og Frankrig.

Larbre Competition #50
Photo: JJ Media

Larbre Competition #50 i LMP2 klassen får en kører med lokal kendskab med i bilen. 3. køreren ved siden af Romano Ricci og Erwin Creed har vekslet på weekend basis, hvor ingen 3. kører har været i bilen i mere end en weekend i 2018/19 sæsonen. På Sebring kommer sæsonens 7. kører i bilen, i form af Gunnar Jeannette. 36-årige Jeannette har kører tusindvis af kilometer på Sebring banen i både LMP og GT biler, og har efterhånden været aktiv i sportsvognsverdenen i 19 år.

Med danske briller, kan vi udover de normale Michael Christensen + Kevin Estre i Porsche #92 og Nicki Thim/Marco Sørensen + Darren Turner i Aston Martin Racing #95, også glæde os til Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller som starter i Corvette Racing #64. Alle tre biler kører med i GTE Pro kategorien. David Heinemeier Hansson, Jordan King og Will Stevens skal deles om Jackie Chan DC Racing #37 LMP2 raceren, som de har overtaget resten af sæsonen – dog skal Stevens formentlig sidde i en anden bil på Le Mans, såfremt dette hold får en plads i løbet.

1000 Miles løbet på Sebring køres den 15. marts 2019.

Relaterede nyheder