Hartley dobler op på Sebring

Brendon Hartley får ekstra travlt om to uger, når Super Sebring eventen afvikles.

For små 3 uger siden blev det offentliggjort at Hartley skal køre for SMP Racing i FIA World Endurance Championship løbet, som køres fredag eftermiddag og aften lokal tid.

Han er dog ikke færdig med weekendens arbejde, når de 8 timer eller 1000 miles er blevet gennemført ved midnat fredag aften.

Action Express har hyret ham til Mustang Sampling Cadillac #5, som han skal dele med Joao Barbosa og Filipe Albuquerque.

Mustang Sampling Cadillac #5
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Hartley erstatter Christian Fittipaldi, som har valgt at gå på pension som kører. Den beslutning tog han allerede i efteråret 2018, men ville lige have et sidste Rolex 24 at Daytona med – som desværre ikke endte med endnu et ur til den tidligere Formel 1 kører fra Brasilien.

I stedet har holdet nu skrevet aftale med den anden tidligere Formel 1 kører, Hartley, der også har Sebring erfaring med i bagagen.

Aftalen løber indtil videre kun for 12 timers løbet på Sebring, men holdet skal sandsynligvis også bruge en 3. mand til 6 timers løbet på Watkins Glen, som dog kan køres med to mænd i bilen. Men de skal helt sikkert bruge en ekstra kører til 10 timers løbet på Road Atlanta, også kaldet Petit Le Mans.

Udover hans sportsvogns program, skal han også hjælpe Scuderia Ferrari i simulatoren, samt Porsche med deres kommende Formel E program.

Den 67. udgave af Mobil 1 Twelve Hours of Sebring Presented by Advance Auto Parts køres den 16. marts 2019.

Relaterede nyheder