Tre mænd fortsætter hos United Autosports

United Autosports har kørerne klar til den kommende FIA World Endurance Championship 2019/20 sæson, samt 24 timers løbet på Le Mans 2019.

Og det bliver tre velkendte ansigter.

Phil Hanson, Filipe Albuquerque og Paul Di Resta skal deles om Ligier JS P217 Gibson raceren med nummer 22 på siden.

Dermed stiller holdet til start med en kombination af deres European Le Mans Series og Asian Le Mans Series kørere. De tre har delt bil de seneste par år hos UA, hvor Hanson har været omdrejningspunktet, mens Albuquerque og Di Resta har skiftes til at sidde ved siden af den unge kører.

Holdet har annonceret at de fortsætter i ELMS serien i 2019, mens de udvider til FIA WEC i den kommende sæson. I fredags blev det bekræftet, at #22 får en startplads i 24 timers løbet på Le Mans i juni 2019, som den indtil videre eneste bil fra holdet. De havde håbet på at få minimum to biler med, men ACO vægtede mangfoldigheden større end enevældet.

United Autosports #22
Photo: JJ Media

Åbningsløbet i ELMS 2019 falder sammen med Long Beach afdelingen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, så der kan Albuquerque ikke ikke være på Paul Ricard banen. Holdet har dog ikke offentliggjort om Di Resta erstatter ham her, men det vil kun være naturligt.

Phil Hanson og Filipe Albuquerque vandt to ELMS løb sammen i 2018 sæsonen, mens Hanson og Paul Di Resta sikrede sig Asian Le Mans Series titlen i LMP2 i 2018/19 sæsonen, som blev afsluttet for godt en uge siden.

De tre delte også bil #22 på Le Mans 2018.

United Autosports stiller indtil videre kun til start med en bil i FIA WEC 2019/20, men holdet har med at annoncere drypvis, så bliv ikke overrasket hvis der pludselig dukker en bil mere op.

 

Relaterede nyheder