Corvette og Mercedes kørere offentliggjort

Callaway Competition Corvette og MANN-FILTER Team HTP Mercedes har været i gang med annonceringen af kørere til 2019 sæsonen i ADAC GT Masters.

Der er udskiftning på 3 ud af de 4 pladser i de to biler.

Marvin Kirchhöfer bliver siddende i Callaway Competition Corvette #77, mens han får Markus Pommer som holdkammerat. Pommer kørte sjovt nok for HTP i 2018, men havde inden da et par sæsoner i en Audi hos Aust Motorsport. Faktisk så har Kirchhöfer også været HTP kører, men det var i 2017 sæsonen.

Fabian Vettel & Philip Ellis
Photo: ADAC GT Masters

Hos MANN-FILTER Team HTP kommer der to nye kørere til teamet. Philip Ellis skifter over fra Phoenix Racing og deres Audi til den storsnudede Mercedes-AMG GT3. Han har en fortid i Audi Sport TT Cup – og det har hans medkører faktisk også. Men det dog ikke Audi tiden, som vækker genklang hos de fleste, men mere dennes efternavn – Vettel, Fabian Vettel. Han er lillebror til den firedobbelte Formel 1 Verdensmester, Sebastian. Efter at have kørt en Lamborghini Huracan med hækmotor i 2018, skal han også lige vende sig til at motoren er ude foran i Mercedes raceren.

ADAC GT Masters 2019 sæsonen starter den 27.-28. april i Oschersleben.

Relaterede nyheder