Nielsen får 3 lange løb mere

Christina Nielsen kan skrive 3 løb mere på 2019 kalenderen, som indtil nu så lidt tom ud for hende.

Den hurtige dansker blev kaldt ind som reserve hos Heinricher Racing with Meyer Shank Racing Acura #57 ved 24 timers løbet på Daytona i januar måned, da Jackie Heinricher desværre havde en rygskade, som ikke kunne nå at hele inden løbet.

Samarbejdet med holdet gik så godt, at de nu har skrevet kontrakt med hende til de 3 resterende Michelin Endurance Cup løb, som er 12 timers løbet på Sebring, 6 timers løbet på Watkins Glen og 10 timers løbet på Road Atlanta – Petit Le Mans.

Heinricher Racing w/Meyer Shank Racing Acura #57
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Nielsen er dobbelt IMSA mester i GTD klassen, som Acura NSX GT3 raceren kører med i.

Der er dog indtil videre ikke noget nyt omkring Heinricher selv. Sebring er ikke et løb som man stiller op i, hvis man har lidt knas med ryggen. Den ujævne bane ryster kørerne godt grundigt igennem, så det er endnu usikkert hvem Katherine Legge og Christina Nielsen får med i bilen.

Den 67. udgave af Mobil 1 Twelve Hours of Sebring Presented by Advance Auto Part køres den 16. marts 2019.

Relaterede nyheder