Lambo og Ferrari kørere offentliggjort

Tilmeldingerne til ADAC GT Masters 2019 strømmer ind i disse dage.

Nu har GRT Grasser Racing Team Lamborghini og HB Racing Ferrari også offentliggjort deres kørere.

GRT holdet kommer igen med 3 biler. Mirko Bortolotti, Marco Mapelli, Franck Perera, Christian Engelhart og Rolf Ineichen har alle fået genvalg, mens Michele Beretta bliver en ny mand på holdet. Beretta er kommet ind i junior programmet hos Lamborghini, og derfor placerer de ham i en af deres bedste hold, i en af verdens sværeste serier. Det er endnu uklart præcis hvordan sammensætningen af de 6 kørere bliver, men det melder holdet ud på et senere tidspunkt.

Sebastian Asch & Luca Ludwig
Photo: HB Racing

To gamle holdkammerater bliver genforenet hos HB Racing i den kommende sæson. Luca Ludwig skiftede til HB Racing i 2018, efter at have kørt for Team Zakspeed gennem flere sæsoner. Her kørte han to sæsoner med Sebastian Asch, som nu skal forsøge sig i en bil med centermotor. Ludwig og Asch vandt mesterskabet i 2015, mens Asch vandt mesterskabet i 2012 med Maximilian Götz som holdkammerat – men begge mesterskaber med Mercedes racere. Dermed er de to drenge også trådt ud af deres fædres skygge – de er nemlig sønner af Roland Asch og Klaus Ludwig. Kan deres makkerskab give Ferrari’s første mesterskab i ADAC GT Masters?

Vi får den første indikation, når sæsonen starter den 27.-28 april i Oschersleben nær Magdeburg.

Relaterede nyheder