Fjordbach med på Sebring

Anders Fjordbach kommer til start i 12 timers løbet på Sebring, som køres på lørdag.

Ålborgenseren har lavet en aftale med PR1 Mathiasen Motorsports, hvor han skal køre i holdets ORECA 07 med startnummer 52 i LMP2 klassen.

Aftalen er kommet i stand i 11. time, og derfor er Fjordbach i skrivende stund på vej til Sebring banen, som ligger midt mellem Miami og Orlando i Florida.

Fjordbach får to hurtige medkørere i bilen, i form af Gabriel Aubry og Matt McMurry. Aubry blev headhuntet af Jackie Chan DC Racing holdet i 2018, og har siden da kørt for dem i Asian Le Mans Series og FIA World Endurance Championship. Derudover kører Aubry også stadig single seaters, hvor han var med i GP3 serien.

PR1 Mathiasen Motorsports #52
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Matt McMurry er ved at være fast inventar i IMSA serien, hvor han har kørt i mange forskellige klasser. Men der er faktisk også andre forbindelser mellem McMurry familien og Fjordbach – Matts far, Chris, var medkører til Anders Fjordbach i Asian Le Mans Series 2018/19, så de to familier kender allerede hinanden.

Udover Fjordbach, har vi også Jan Magnussen (Corvette Racing #3) og Christina Nielsen (Heinricher Racing w. Meyer Shank Racing Acura #57) med i IMSA WeatherTech SportsCar løbet, mens vi har en håndfuld i FIA WEC løbet, som køres fredag.

Den 67. udgave af Mobil 1 Twelve Hours of Sebring Presented By Advance Auto Parts køres lørdag den 16. marts

Relaterede nyheder