ADAC GT Masters med 31 biler

ADAC GT Masters har fået 31 tilmeldinger til 2019 sæsonen.

Det bliver en god blanding af nye og gamle ansigter, og med hele 8 forskellige konstruktører.

Audi bliver det mest populære bilvalg, med hele 13 biler, fordelt på Aust Motorsport, HCB-Rutronik Racing, EFP Car Collection by TECE, BWT Mücke Motorsport, Montaplast by Land-Motorsport, Team ISR samt T3 Motorsport. Mercedes får 5 biler med hos Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing, Schütz Motorsport og Mann-Filter Team HTP, mens Porsche får beholder de 4 biler fra sidste sæson fra KÜS Team75 Bernhard, IronForce by RING POLICE, og ikke mindst sidste års mesterhold, Precote Herberth Motorsport.

Lamborghini er blevet reduceret til blot 3 biler fra GRT Grasser Racing Team, mens der er de sædvanlige to Corvette C7 GT3-R biler fra Callaway Competition og RWT Racing med.

Aston Martin er de nye i klassen, hvor PROpeak Performance kommer med to biler, som vi tidligere har skrevet om her på siden.

Callaway Competition Corvette #1, BWT Mücke Motorsport, Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing, Montaplast by Land-Motorsport
Photo: Gruppe C Photography

BMW er blevet reduceret til blot en enkelt bil, som MRS GT-Racing holdet stiller til start med, mens HB Racing holder fast i deres ene Ferrari.

Vi har samlet st mistet fem biler i forhold til 2018 sæsonen. Phoenix Racing, Honda Team Schubert Motorsport, Team Rosberg, BMW Team Schnitzer samt YACO Racing er ikke længere med i serien som hold, mens T3 Motorsport, PROpeak Motorsport, HCB-Rutronik Racing samt Schütz Motorsport er nye i forhold til sidste år. Dertil kommer at Car Collection og EFP by TECE er begyndt at arbejde sammen.

Der er allerede blevet skrevet om en del af holdenes sammensætninger i de seneste uger, men der er stadig en del ledige sæder. Et af disse sæder burde (forhåbentlig) tilfalde Nicolai Sylvest. Han har kørt 3 sæsoner for Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing, og har det seneste tid været ude at teste for holdet, så det er et positivt tegn, at de to parter stadig arbejder sammen, selvom der ikke er meldt noget officielt ud.

ADAC GT Masters sæsonen 2019 kommer til at bestå af 7 løbsweekender, med to et-timers løb i hver. Sæsonen starter i Oschersleben den 27.-28. april.

Relaterede nyheder