Roussel tilbage i ELMS

Leo Roussel vender tilbage til European Le Mans Series i 2019.

LMP2 Mesteren fra 2017 har skrevet under med Inter Europol Competition, som udvider programmet med en LMP2 racer.

Roussel havde skrevet kontrakt med CEFC TRSM Racing LMP1 holdet i FIA World Endurance Championship i 2018/19 sæsonen, men programmet er allerede lukket ned på grund af deres kinesiske hovedsponsors økonomiske problemer. Derfor skete der ikke det helt store for Roussel i 2018, men han deltog dog ved Le Mans i Ginetta bilen.

Leo Roussel
Photo: Inter Europol Competition

Den 23-årige franskmand var sølvkører i 2017, men leverede næsten over evne, så han blev opgraderet til guld status i 2018. Han er en lynende hurtig racerkører, og det bliver rigtig spændende at følge ham i en konkurrencedygtig bil igen.

Leo Roussel bliver holdkammerat med polske Jakub Smiechowski, og duoen skal køre hele European Le Mans Series samt 24 timers løbet på Le Mans. Holdet oplyser ikke om det bliver 2-mands hold i ELMS, eller en 3. kører skal hjælpe ved både Le Mans samt ELMS.

European Le Mans Series starter om 3 uger på Paul Ricard i Frankrig.

Relaterede nyheder