RLR MSport kigger mod Asien

Der er ved at brede sig en tendens i europæisk sportsvognsræs – nemlig at kigge mod øst.

RLR MSport er det seneste hold, der offentlig taler om deres ambitioner om at deltage i Asian Le Mans Series 2019/20.

De forsvarende LMP3 mestre i European Le Mans Series har allerede udvidet 2019 programmet med en LMP2 racer i ELMS, udover deres LMP3 bil igen kommer til start. Især LMP3 bilen er interessant med danske briller, da Martin Vedel Mortensen og Christian Stubbe Olsen skal dele den med Martin Rich. Tidligere har Morten Dons også kørt for holdet.

Udover ELMS program, så deltager holdet også i Michelin Le Mans Cup, som er en supportklasse til ELMS. Her skal Stubbe Olsen også I bilen, med en indtil videre ikke offentliggjort andenkører.

RLR MSport #15
Photo: JJ Media

Holdets LMP2 bil skal køres af Arjun Maini, John Farano og Bruno Senna – i hvert fald ved 5 ud af 7 weekender inkl. 24 timers løbet i Le Mans. Senna har sammenfald med hans Rebellion Racing program på Le Mans samt Silverstone, så her skal der en anden, indtil videre ikke offentliggjort kører i bilen.

Planen er at pakke en bil ned efter ELMS sæsonfinalen i Portugal, og så sende den til Shanghai, hvor den første afdeling af Asian Le Mans Series køres den 24. november.

European Le Mans Series 2019 starter om godt 14 dage på Paul Ricard banen nær Le Castellet i Sydfrankrig.

Relaterede nyheder