United Autosports med fuldt hold

United Autosports har fået alle kørere på plads til European Le Mans Series 2019.

Will Owen har fået genvalg hos det engelsk-amerikanske hold, hvor han skal dele bil med Ryan Cullen og Alex Brundle i #32.

Det bliver to helt nye holdkammerater for Owen, da han tidligere har haft Filipe Albuquerque, Hugo de Sadeleer, Juan Pablo Montoya og Wayne Boyd.

Udover UA programmet, har han også en kontrakt med Juncos Racing i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Der er et datosammenfald mellem ELMS åbningsløbet på Paul Ricard og IMSA løbet i Long Beach. Derfor er Owen ikke en del af #32 ved åbningsløbet.

United Autosports LMP2 #32
Photo: JJ Media

Dermed har United Autosports alle kørere på plads i ELMS. Phil Hanson og Filipe Albuquerque i LMP2 #22, Will Owen, Alex Brundle og Ryan Cullen i LMP2 #32. Tommy Erdos, Garett Grist og Wayne Boyd i LMP3 #2 og 2016 ELMS Mestrene Mike Guasch og Christian England i LMP3 #3.

Som sagt kommer Owen ikke til start ved åbningsløbet, ligesom Filipe Albuquerque heller ikke gør pga IMSA forpligtelser. Holdet har dog en aftale med Paul Di Resta til Le Mans samt FIA WEC 2019/20 sæsonen, som formentlig erstatter ham i #22.

European Le Mans Series starter med at teste på Paul Ricard om halvanden uge, mens første løb køres søndag den 14. april 2019.

Relaterede nyheder