Piquet Jr ud, Lynn ind

Der er skiftedag hos Panasonic Jaguar Racing i ABB FIA Formula E Championship.

Nelson Piquet Jr. er ikke længere en del af holdet, efter de to parter er blevet enige om at stoppe samarbejdet, efter halvanden sæson. Piquet Jr. er den allerførste Formel E Mester i historien, da han vandt titlen i 2014/15. Det har dog knebet med at holde dampen oppe siden, hvor brasilianeren har været uheldig at være hos hold, der ikke har haft podiepotentiale, eller kun i begrænset form.

Alex Lynn
Photo: Panasonic Jaguar Racing

Han bliver erstattet af Alex Lynn, som også har erfaring fra den elektriske klasse. Han kørte en sæson plus en weekend for DS Virgin Racing. Han startede med lyn og torden og tog Pole Position i sit allerførste løb, men det lykkedes ham aldrig at komme på podiet, da han havde et hav af tekniske problemer eller sammenstød med andre kørere. Holdet tabte desværre tilliden til ham, så han ikke fik forlænget kontrakten til 2018/19 sæsonen. Han har dog ikke været arbejdsløs, da Aston Martin Racing snuppede ham i starten af 2018, hvor han blev ny fabrikskører på deres FIA World Endurance Championship program i GTE Pro.

Lynn har tidligere testet for holdet, da de debuterede i 2016, men det blev ikke mere end en test i den omgang.

Nelson Piquet Jr. bliver heller ikke arbejdsløs i år. Han tager til Brasilien, hvor han igen skal deltage i Stock Car Brazil.

Det første løb for Alex Lynn hos Panasonic Jaguar Racing bliver Rome ePrix, som køres den 13. april 2019.

Relaterede nyheder