Luzich Racing bekræfter alle 5 kørere

Luzich Racing har bekræftet de 5 kørere, som de skal bruge til European Le Mans Series og Michelin Le Mans Cup i 2019.

Alessandro Pier Guidi bliver omdrejningspunktet i deres Ferrari 488 GTE #51 i ELMS serien, hvor han får franske Fabien Lavergne og danske Nicklas Nielsen som medkørere.

Pier Guidi vandt VM titlen med AF Corse i FIA World Endurance Championship i 2017, og hører til blandt de allerbedste Ferrari GT kørere i verdenen. Derfor sidder italieneren stort set også i en Ferrari hver eneste weekend i løbet af året.

Luzich Racing, Mikkel Mac & Alessandro Pier Guidi, GT Open 2018
Photo: Luzich Racing

I 2018 var han holdkammerat med danske Mikkel Mac hos Luzich, hvor Mac vandt GT Open mesterskabet – og netop Mac bliver også en del af Luzich Racing i 2019. Han skal dele en Ferrari 488 GT3 med Fabien Lavergne i Michelin Le Mans Cup, så den franske gentleman kører får ekstra køretid i weekenden.

Nicklas Nielsen er bestemt heller ikke uden evner i en Ferrari. I 2018 vandt han Ferrari Challenge Mesterskabet, og har en meget stor stjerne hos det italienske mærke. Derudover kørte han også udvalgte løb for Luzich Racing i GT Open 2018.

European Le Mans Series begynder med de første testkørsler den 8.-9. april, mens Michelin Le Mans Cup tester den 10. april – inden de første løb køres henholdsvis 13. og 14 april på Paul Ricard banen i Frankrig.

Relaterede nyheder