Carlin med 4 kørere i ELMS

Carlin hopper i denne sæson ind i sportsvognsverdenen, når European Le Mans Series starter om små to uger.

Holdet har fået fat i lidt af dream team samlet, som ikke kun kommer til at bestå af 3 kørere, men faktisk 4 – forklaringen følger.

Da startlisten til sæsonen blev offentliggjort stod Jack Manchester på listen som eneste navn. Den 20-årige brite har gjort lidt af en lynkarriere indenfor sportsvogne og touringcars, hvor han siden 2016 har kørt Radical, Audi Sport TT Cup, og senest Blancpain GT Series.

Han får Ben Barnicoat med i bilen. Barnicoat er 22 år gammel, og vandt Formel Renault 2,0 NEC mesterskabet i 2014. Efter yderligere en sæson i Formel Renault bilerne, og en sæson i FIA Formel 3 European Championship skiftede han til fuldtids GT ræs i bl.a. Blancpain GT Series. Han var fra 2010 til 2015 en del af McLaren Young Driver programmet, og har da også kørt i McLaren gennem GT karrieren.

Det sidste sæde bliver et dele-sæde mellem Harry Tincknell og Olivier Pla. Tincknell er den permanente kører i bilen, men bliver nød til at gå glip af åbningsløbet, da han har forpligtelser med Mazda Team Joest i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Derfor er Olivier Pla blevet kaldt ind som reserve til det ene løb.

Dallara P217
Photo: Carlin

Tincknell på 27 år har allerede en lang historie i ELMS – faktisk fik han sit gennembrud i netop den serie, da han kørte for JOTA Sport. De præstationer, inklusiv en Le Mans sejr i debutåret 2014, banede vej til en fabrikskontrakt med Ford Chip Ganassi Team UK i FIA WEC og sidenhen også Mazda Team Joest i IMSA. Tincknell vandt ydermere ELMS Mesterskabet i LMP2 klassen i 2016, hvorefter JOTA holdet skiftede over til Jackie Chan DC Racing navnet.

37-årige Olivier Pla er kollega til Tincknell hos Ford Chip Ganassi Team UK, men har også en lang historie hos Ligier, hvor han var med til at udvikle flere af deres LMP2 racere, og var fabrikskører for det franske hold gennem adskillige sæsoner.

Det er dog ikke en Ligier, som holdet skal bruge. Det bliver en Dallara P217, som holdet har indkøbt. Det kan måske virke som et lidt besynderligt valg, da netop den biltype historisk set ikke har vist meget fart. Men det er der en meget nem forklaring på. Dallara raceren er den med mest plads i, og da førstekører Jack Manchester er 198 cm høj, er der altså brug for enhver centimeter op til taget – og det er kun Dallara raceren, at han fysisk passer ind i.

Manchester, Pla og Barnicoat skal i bilen om en uge, hvor testkørslerne forud for sæsonstarten går i gang. Første løb køres den 14. april 2019 på Paul Ricard i Frankrig.

Relaterede nyheder