Bronze test i regnvejr

Bronze testen forud for weekendens European Le Mans Series afdeling på Paul Ricard blev kørt på en regnvåd bane.

Derfor var det kun ca. halvdelen af holdene, der udnyttede mulighederne for 30 minutters ekstra test til deres bronze kører.

Algarve Pro Racing #25 med John Falb var hurtigst, foran John Farano i RLR MSport #43 og Alexander Coigny i Cool Racing #37 i LMP2.

High Class Racing #20 med Dennis Andersen og Anders Fjordbach var ikke på banen.

Algarve Pro Racing #25
Photo: JJ Media

Inter Europol Competition #14 med Paul Scheuschner var hurtigst i LMP3, foran Oregon Team #10 med Gustas Grinbergas og Ultimate #17 med Francois Heriau.

RLR MSport #15 med Martin Rich bag rattet (holdkammerat med Christian Stubbe Olsen og Martin Vedel) var 7. hurtigst i LMP3. Eurointernational #11 med Jens Petersen og Mikkel Jensen var ikke på banen.

Inter Europol Competition #14
Photo: JJ Media

GTE klassen blev ført an af Team Project 1 Porsche #56 foran Luzich Racing Ferrari #51 med Fabien Lavergne (holdkammerat til Nicklas Nielsen) og Kessel Racing Ferrari #60 med Sergio Pianezzola.

Kessel Racing Ferrari #83 med Manuela Gostner bag rattet (holdkammerat til Michelle Gatting) var 4. hurtigst i GTE.

Team Project 1 Porsche #56
Photo: JJ Media

Nu kan alle European Le Mans Series holdene gå i gang med at tørre regndråberne og alt det beskidte af bilerne, og gøre dem klar til FP2 i morgen formiddag klokken 9.00, hvor alle kørere igen må køre bilerne.

Relaterede nyheder