Michelin Le Mans Cup Paul Ricard fredag

Michelin Le Mans Cup 2019 kom for alvor i gang i dag på Paul Ricard, hvor der blev kørt to frie træninger samt en Bronzekører test.

Den første træning forløb uden de store problemer for størstedelen af holdene. Kun Graff #39 havde et lille møde med autoværnet i Sving 2, men kun med kosmetisk skade på bilen.

United Autosports #24 med Wayne Boyd var den hurtigste mand, foran GrainMarket Racing #20 og danske KEO Racing #43, hvor det var Michael Markussen som satte tiden.

United Autosports #24
Photo: JJ Media

RLR MSport #14 med Christian og Tom Stubbe Olsen var med 13. hurtigste tid ca midt i feltet. Det var Christian der satte tiden, men Tom var kun 0,243 sekund fra sønnens tid. Flot klaret, i forhold til at han sad i bilen for allerførste gang i onsdags!

I GT3 var der også dansk succes med Mikkel Mac i Luzich Racing Ferrari #71 som den hurtigste mand, foran Spirit of Race Ferrari #51 og Scuderia Villorba Corse Mercedes #7.

Luzich Racing #71
Photo: JJ Media

Bronze testen fredag eftermiddag blev en våd affære, da himlen åbnede sig få minutter før de 30 minutters test startede. Alle holdene på nær Eurointernational #12 valgte at køre testen – men vi har beskrevet her, hvorfor at netop #12 ikke var på banen.

Michael Benham i Lanan Racing #25 var hurtigst i LMP3, foran Joakim Frid i KEO Racing #43 (holdkammerat med Michael Markussen) og DKR Engineering #3 med Francois Kirmann.

Lanan Racing #25
Photo: JJ Media

Sergio Pianezzola i Kessel Racing Ferrari #8 var hurtigst i GT3, foran Christoph Ulrich i Spirit of Race Ferrari #51 og Stefano Pezzucchi i Krypton Motorsport Mercedes #35.

Kessel Racing Ferrari #8
Photo: JJ Media

I dagens anden frie træning, som igen var åben for alle kørere, satte Nielsen Racing #2 med Tony Wells og Colin Noble den hurtigste tid, foran Racing Experience #11 med Charlie Martin og Gary Hauser, mens DKR Engineering #5 med Marcello Marateotto og Marco Cencetti var 3. hurtigst i LMP3.

KEO Racing #43 sluttede på 18. pladsen, men fik også kun kørt fire omgange med Michael Markussen bag rattet.

Nielsen Racing #2
Photo: JJ Media

Det gik væsentlig bedre for Tom og Christian Stubbe Olsen i RLR MSport #14, med 10. hurtigste tid ud af de 21 LMP3 racere.

SPS Automotive Performance Mercedes #54 med Dexter Müller og Yannick Mettler foran Luzich Racing #71 med Mikkel Mac og Fabien Lavergne og Kessel Racing Ferrari #50 med John Hartshorne og Olli Hancock på P3.

SPS Automotive Performance Mercedes #54
Photo: JJ Media

Holdene skal nu i gang med at forberede sig på lørdagen, som kommer til at bestå af kvalifikation ved middagstid, hvorefter 2-timers løbet starter klokken 16.00.

Relaterede nyheder