Ford bekræfter fuldt Le Mans hold

Ford Chip Ganassi Team UK og Team USA har bekræftet alle 12 kørere til 24 timers løbet på Le Mans i juni måned 2019.

Stefan Mücke, Olivier Pla og Billy Johnson skal for det fjerde år i træk deles om #66.

Harry Tincknell og Andy Priaulx får Jonathan Bomarito med i bilen, præcis som også var tilfældet på Sebring for små to måneder siden.

IMSA holdkammeraterne Joey Hand og Dirk Müller skal have den 4-dobbelte Champ Car Mester (og lokalhelt fra Le Mans by) Sebastien Bourdais med i #68 for tredje gang på 4 år. Han gik glip af 2017 løbet pga uheldet i forbindelse med Indy 500 kvalifikationen det år.

Ford Chip Ganassi Team USA #69, Algarve Pro Racing #25, Ford Chip Ganassi Team UK #67
Photo: JJ Media

I #69 skal Ryan Briscoe og Richard Westbrook igen have den 5-dobbelte Indycar Mester Scott Dixon med i bilen. De tre danner også makkerpar for 4. år i træk.

Der kommer dog også en 5. Ford GT med i løbet, men det bliver i private hænder og i GTE Am klassen. Her skal Jeroen Bleekemolen og Ben Keating dele #85 med Felipe Fraga, ligesom de deler en Mercedes GTD bil i de lange IMSA løb i USA.

De 5 makkerpar skal på Le Mans banen for første gang i 2019 den 2. juni, når den officielle testdag køres. Dog springer Bourdais og Dixon testdagen over, da de skal køre NTT IndyCar Series i Detroit den søndag.

Relaterede nyheder