Sebring datoer 2020 bekræftet

IMSA WeatherTech Sportscar Championship og FIA World Endurance Championship har i dag bekræftet datoerne for 2020 udgaven af Super Sebring.

Formatet bliver ligesom i 2019 udgaven, hvor der køres et 1000 Miles FIA WEC løb om fredagen, mens det traditionelle 12 timers IMSA løb køres om lørdagen.

Sebring 2019
Photo: JJ Media

2019 udgaven var en stor succes med hensyn til tilskuerantallet på banen, og trods skepsis fra hold i begge lejre, da planerne oprindelig blev offentliggjort i foråret 2018, så forløb det stort set gnidningsfrit, med kun småjusteringer påkrævet til næste år.

Dermed har vi 2019/20 kalenderen for FIA WEC helt på plads, med Prologen i juli måned på Circuit de Catalunya, Silverstone i september, Fuji i oktober, Shanghai i november, Bahrain i december, Sao Paulo i februar, Sebring i marts, Spa Francorchamps i maj, og finalen på Le Mans i juni.

Relaterede nyheder