Vandvittigt racerløb på Spa

Det blev et vandvittigt racerløb ved 6 timers FIA World Endurance Championship løbet på Spa Francorchamps.

Sæsonens 7. afdeling bød på ekstremt skiftende vejr. Da holdene mødte ind lørdag morgen, lå der sne rundt om banen. Den var dog smeltet, og asfalten helt tør til starten af løbet.

Toyota Gazoo Racing #7 og #8 startede løbet 1-2 i LMP1, foran SMP Racing #17.

I LMP2 klassen var G-Drive Racing #26 på Pole foran Jackie Chan DC Racing #38 og #37 med David Heinemeier Hansson i den sidstnævnte.

Ford Chip Ganassi Team UK #67 startede fra første position i GTE Pro, foran Aston Martin Racing #97 og BMW Team MTEK #82. Nicki Thiim og Marco Sørensen startede løbet fra P5, og Michael Christensen samt Kevin Estre startede P7 i Porsche #92.

GTE Am klassen havde TF Sport Aston Martin #90 på Pole foran Dempsey-Proton Racing Porsche #88 og Team Project 1 Porsche #56.

Spa 2019 start
Photo: JJ Media

Løbet startede i tørvejr, men SMP Racing #17 fik alligevel låst hjulene ind i Sving 1, og var tæt på at køre op i bagenden på holdkammeraterne i #11. Det betød at #17 fik en skidt udgang på Sving 1, så Rebellion Racing #3 med Thomas Laurent kunne overhale Stoffel Vandoorne udenom gennem Eau Rouge/Raidillon kombinationen.

Racing Team Nederland #29 var på fremmarch med det samme, da Giedo van der Garde gerne ville have vekslet 6. startposition, til noget længere fremme i feltet. Det lykkedes til fulde, da han for enden af Kemmel Straight – på første omgang – tog føringen af klassen fra Jean-Eric Vergne.

Blot to omgange inde i løbet begyndte det at sne kraftigt over hele banen. Det fik holdene til at liste rundt på omgangen, og pitte efter regndæk.

Ford Chip Ganassi Team UK #67 fik en Drive-Through straf for at have lavet en unsafe release i forbindelse med deres første pitstop.

Racing Team Nederland #29
Photo: JJ Media

Forholdene ude på banen blev så dårlige, at løbsledelsen valgte at sende Safety Car på banen. Denne var på banen i en lille halv time, inden løbet blev frigivet igen.

Efter lidt over en times ræs ByKolles Racing Team #4 blev skubbet i dækmuren, da Jordan King i Jackie Chan DC Racing #37 slog et svaj ind mod Tom Dillmann, og sendte den sidstnævnte hårdt i muren, netop der hvor dækmuren starter. Det betød at forenden på #4 blev smadret, plus reklamebannerne satte sig fast bag på bilen. Dommerne “belønnede” King med en 2 minutters Stop & Go for den manøvre.

Det startede om en lokal gul flagzone, som gik over til at blive Safety Car, da dækbarrieren skulle repareres, plus der var diverse vragdele ude på banen. Det tog også en lille halv times tid, inden banen var fri igen.

Aston Martin Racing #95
Photo: JJ Media

Nicki Thiim i Aston Martin Racing #95 blev skubbet i dækmuren på præcis samme sted som Dillmann var blevet det før. Det gav en del skader på AMR skærmene, så mekanikerne måtte i gang med en ordentlig omgang gaffatape, for at få det hele til at hænge ved igen. Det var dog ikke noget der udløse nogen afbrydelser af løbet. Denne gang var Frits van Eerd i Racing Team Nederland #29 den skyldige, og han fik ligeledes en 2 minutters Stop & Go.

Så fik vi en halv times kørsel under grønt flag, inden at der kom Full Course Yellow pga Dempsey-Proton Racing #88 var blevet skubbet i gruset af Clearwater Racing Ferrari #61. Heldigvis tog det kun få minutter, inden løbet var i gang igen.

ByKolles Racing Team #4
Photo: JJ Media

Der var omkring 10 minutters ræs, inden der måtte en ny FCY til, da der lå nogle vragdele på banen i Sving 16. Det i sig selv skabte lidt dramatik, da Fernando Alonso spandt, netop da han skulle bremse ned til de 80 km/t. Han var dog hurtigt videre.

Det var ikke alle der nåede at bremse ned til 80 km/t i tide, så Jackie Chan DC Racing #37, SMP Racing #11, Racing Team Nederland #29 og Clearwater Racing Ferrari #61 fik alle straffe for det. #37 kunne nøjes med en 5 sekunders straf i forbindelse med deres næste pitstop, mens de tre andre alle fik en Drive-Through.

Toyota Gazoo Racing #7 løb ind i nogle elektrisk problemer, så de måtte skubbe bilen i garagen, hvor holdet tabte 11 minutter med reparationer. Det gjorde at de faldt tilbage til 6. pladsen i LMP1, inden at de var tilbage på banen.

BMW Team MTEK #82 & Porsche #92
Photo: JJ Media

Så da vi var halvvejs i løbet, var Toyota Gazoo Racing #8 i føring af løbet, foran SMP Racing #11 og Rebellion Racing #3.

Signatech Alpine Matmut #36 var førende i LMP2, foran Jackie Chan DC Racing #38 og G-Drive Racing #26, mens Aston Martin Racing #97 havde GTE Pro føringen, foran Porsche #91 og AF Corse Ferrari #51.

Vi var dog ikke færdige med det omskiftelige vejr, da regn/slud/hagl begyndte at falde igen, kort tid efter halvvejsmærket, hvilket gav en masse trafik i pitten, da alle holdene skulle ind og skifte dæk igen.

AF Corse Ferrari #51
Photo: JJ Media

Det rystede hele posen endnu en gang, med pitstrategier og tankninger af biler vendt på hovedet endnu en gang.

Så med to timer tilbage af løbet, havde vi stadig Toyota Gazoo Racing #8, SMP Racing #11 i LMP1, mens Jackie Chan DC Racing #38 havde taget føringen i LMP2 foran Signatech Alpine Matmut #36 og G-Drive Racing #26.

I GTE Pro var Porsche #92 med Michael Christensen nu kommet i front af klassen, foran AMR #97 og AF Corse Ferrari #51. GTE Am havde Clearwater Racing Ferrari #61 som førende, med Team Project 1 Porsche #56 og TF Sport Aston Martin #90 som P2 og P3.

Med knap 2 timer tilbage af løbet, kom der Safety Car igen, da der kom en kæmpe regn/hagl/sludbyge ind over banen, og igen igen ændrede asfaltens beskaffenhed.

Aston Martin Racing #98 & Team Project 1 Porsche #56
Photo: JJ Media

Løbet blev givet frit med 75 minutters kørsel tilbage, men der var stadig masser af spray bag bilerne, hvilket gjorde det utrolig svært for kørerne at se, hvor de var på banen.

Nicki Thiim havde en lille svipser i AMR #95, og måtte en tur over græsset, inden at han var kunne fortsætte kørslen på P9 i GTE Pro.

Egidio Perfetti i Team Project 1 Porsche #56 tabte bilen, da han havde Clearwater Racing Ferrari #61 på ydersiden rundt i et sving, og gjorde alt for ikke at ramme ham. Det kostede en tur i gruset, og et let kys med dækbarrieren, men han kunne køre videre uden problemer.

Aston Martin Racing #97 & Porsche #91
Photo: JJ Media

Spirit of Race Ferrari #54 Luis Perez-Companc bag rattet havde et spin ud på start-mål lang siden – med lidt hjælp fra en bagvedkørende Porsche #91. Det fik #91 et Drive-through straf for.

Der blev kæmpet intenst omkring den sidste podieplads i GTE Pro, hvor Michael Christensen i Porsche #92 og James Calado i AF Corse Ferrari #51 kæmpede dør om dør – nogle gange igennem Blanchimont svinget og Eau Rouge. #92 var dog stadig foran.

De to AMR biler begyndte også at kæmpe om pladserne i løbet, hvor det endda blev lidt korporligt mellem #95 og #97 – dog stadig med #97 forrest.

DragonSpeed #31
Photo: JJ Media

Tre kvarter før afslutningen løbet, åbnede himlen sig igen. Det udnyttede flere af holdene til at tage dagens sidste regulære pitstop, efter nogle helt friske regndæk.

Der gik dog ikke længe inden løbsledelsen sendte Safety Car på banen, da forholdene blev så farlige, at det ikke var forsvarligt at lade kørerne selv bestemme farten.

Løbet blev genstartet med 15 minutter igen, og her var der stadig masser af kæmpe for i de forskellige klasser.

Rebellion Racing #3
Photo: JJ Media

11 minutter før løbets afslutning, blev løbet rødflaget. Her startede der et kraftigt snefald igen, så løbsledelsen valgte at gøre det for sikkerheden.

Toyota Gazoo Racing #8 med Fernando Alonso, Sebastien Buemi og Kazuki Nakajima vandt løbet foran Rebellion Racing #3 med Thomas Laurent, Gustavo Menezes og Nathaniel Berthon samt SMP Racing #11 med Stoffel Vandoorne, Mikhail Aleshin og Vitaly Petrov.

LMP2 klassen blev vundet af DragonSpeed 31 med Pastor Maldonado, Anthony Davidson og Ricardo Gonzalez, foran G-Drive Racing #26 med Jean-Eric Vergne, Job van Uitert og Roman Rusinov samt Signatech Alpine Matmut #36 med Nicolas Lapierre, Andre Negrao og Pierre Thiriet.

David Heinemeier Hansson, Will Stevens og Jordan King sluttede på 7. pladsen i Jackie Chan DC Racing #37.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: JJ Media

Aston Martin Racing #97 med Maxime Martin og Alex Lynn vandt GTE Pro, foran AF Corse #51 med James Calado og Alessandro Pier Guidi, med Porsche #92 kørt af Michael Christensen og Kevin Estre på P3.

Nicki Thiim og Marco Sørensen fik Aston Martin Racing #95 kørt ind på 7. pladsen, men mindre end 10 sekunder fra de vindene holdkammerater.

GTE Am blev vundet af Dempsey-Proton Racing Porsche #77 med Ricardo Pera, Christian Ried og Matt Campbell, foran TF Sport Aston Martin #90 med Charlie Eastwood, Euan Hankey og Salih Yoluc, med Matteo Cressoni, Luis Perez-Companc og Matt Griffin i Clearwater Racing Ferrari #61.

Dempsey-Proton Racing Porsche #77
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing har nu sikret sig Verdensmesterskabet, men skal bare have afgjort hvem af de to mandskaber, som vinder titlen.

Signatech Alpine Matmut #36 rykkede et par point længere væk fra Jackie Chan DC Racing #38 på P2, mens DragonSpeed #31 rykker tættere på dem begge to.

Porsche har nu sikret sig GTE konstruktørmesterskabet, mens Porsche #92 kun mangler 1 enkelt point for at kunne kalde sig Verdensmester.

Selvom Team Project 1 Porsche #56 tabte point til TF Sport Aston Martin #90, Clearwater Racing Ferrari #61 og Spirit of Race Ferrari #54, har de dog et pænt forspring til dem – men de er absolut ikke sikre på titlen endnu.

Nu venter den helt store finale på Circuit de la Sarthe i Le Mans den 15.-16. juni, inden vi kender alle mestrene. Så det bliver en uge fuld af dramatik, og sikkert også nogle overraskelser, som det løb plejer at byde på.

Relaterede nyheder