Beche hjælper High Class på Le Mans

High Class Racing har fået deres 3. og sidste kører på plads til 24 timers løbet på Le Mans 2019.

Holdets to sædvanlige kørere, Anders Fjordbach og Dennis Andersen, får schweiziske Mathias Beche med i ORECA 07 Gibson #20 med Dunlop dæk.

Beche vandt LMP2 mesterskabet i European Le Mans Series i 2012 for Thiriet by TDS Racing, men har sidenhen primært været tilknyttet Rebellion Racing, med deres LMP1 og LMP2 biler.

I både 2017 og 2018 stod han på det generelle podie på Le Mans. I 2017 måtte han og holdkammeraterne Nelson Piquet Jr og David Heinemeier Hansson dog aflevere pokalerne igen, da holdet havde boret et lille hul i motorhjelmen, da de havde problemer med at få starteren på bilen til at gå i indgreb. Det var forbudt, og derved mistede de den generelle 3. plads og andenpladsen i LMP2.

Men i 2018 sluttede han 3’er med Rebellion Racing #3 sammen med Gustavo Menezes og Thomas Laurent.

High Class Racing #20
Photo: JJ Media

I 2018 vandt han tillige FIA World Endurance Championship løbet på Silverstone for Rebellion Racing i LMP1, efter begge Toyota Gazoo Racing biler blev udelukket.

Udover FIA WEC og ELMS, har han også gjort sig i forskellige former for GT løb, hvor han både er deltager i VLN serien samt diverse Creventic løb, så som Dubai 24 timers løbet.

Der er ingen tvivl om at Mathias Beche er en af de bedste kørere på markedet, som ikke allerede havde et sæde til Le Mans, og at han tilmed har erfaring med ORECA 07 raceren, er endnu et stort plus punkt.

Anders Fjordbach og Dennis Andersen skal på banen igen denne weekend, hvor årets anden afdeling af European Le Mans Series bliver kørt på Monza i Italien.

Relaterede nyheder