Algarve Pro Racing skaderamt

Algarve Pro Racing er blevet ramt af en skade forud for weekendens European Le Mans Series løb på Monza i Italien.

I går blev der afholdt en testdag forud for weekendens løb, og her var Mark Patterson uheldig at køre af banen ved høj fart, hvor han tilmed tog holdkammerat Tacksung Kim i den anden bil, med i faldet, som var på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt.

Til alt helt kunne Kim hurtigt udskrives fra hospitalet igen, efter et hurtigt tjek, med en masse blå mærker og ømme muskler. Han skulle efter planen være klar til at køre igen i weekendens løb.

Mark Patterson, Algarve Pro Racing #25
Photo: JJ Media

Det er straks lang værre for Mark Patterson, som brækkede bækkenet, og dermed er ude i de næste mange uger. Dermed går han glip af ikke blot weekendens ELMS løb, men også 24 timers løbet på Le Mans, der skal køres om lidt over en måned.

Algarve Pro Racing må derfor ud at finde en ny mand til #25 til 24 timers løbet, mens de kommer til at køre weekendens løb med blot to mand – John Falb og Andrea Pizzitola.

Racing24-7.net ønsker Mark Patterson god bedring, og så håber vi snart at se hans smil i paddocken, og ikke mindst med en hjelm over hovedet igen.

Relaterede nyheder