Roussel også på skadesbænken

Efter Mark Patterson blev dømt ude af weekendens ræs på Monza, og faktisk også 24 timers løbet på Le Mans, kom der i går endnu en mand på skadesbænken for et European Le Mans Series hold.

Franske Leo Roussel havde en afkørsel i anden fri træning, på hans blot 5. omgang i Inter Europol Competition #34 LMP2 raceren.

Et eller andet gik galt under nedbremsningen til Parabolica, så bilen fortsatte ligeud med høj fart, ramte barrieren og angiveligt røg op ovenpå barrieren. Roussel kunne dog selv stige ud af bilen, og kom efterfølgende til tjek på hospitalet.

Inter Europol Competition #34
Photo: JJ Media

Lægerne mener at han ikke skal køre mere denne weekend, så Jakub Smiechowski og Dani Clos skal køre 4 timers løbet i dag alene, hvilket heller ikke er noget problem.

Holdet oplyser dog ikke end andet end  “God bedring” til ham, så forhåbentlig er han frisk til om 3 uger, hvor Le Mans testdagen køres. Så sent som i torsdags blev Smiechowski, Roussel samt Nigel Moore bekræftet i bilen til Le Mans, så det bliver der forhåbentlig ikke ændret på.

Racing24-7.net stemmer i koret, og ønsker Leo Roussel god bedring, og håber at se ham tilbage bag rattet hurtigst muligt.

Relaterede nyheder