Farverige Porsche racere på Le Mans

Det bliver nogle farverige Porsche racere, der kommer til at deltage i 24 timers løbet på Le Mans 2019.

Både de 4 fabriksbiler samt Team Project 1 #56 kommer til at køre et meget anderledes design end det som man er ellers vant til.

Porsche #91 og #92 fejrer at de allerede har vundet VM titlerne for både konstruktører og kørere (kørernes er dog ikke afgjort om det er #91 eller #92), ved at køre med guldstriber på bilerne. Kevin Estre og Michael Christensen i #92 er blot to point fra at kunne kalde sig Verdensmestre, så meget skal gå galt, hvis ikke de forsvarende bliver Verdensmestre. Men det er motorsport, og målstregen skal krydses efter 24 timer for at være helt sikker.

Porsche #92 Le Mans 2019
Photo: Porsche Motorsport

De to amerikanske Porsche racere får Brumos farverne på, ligesom de kørte med på Daytona og Sebring i IMSA serien. På Le Mans skal de køre med #93 og #94.

Porsche #912
Photo: JJ Media

Team Project 1 #56 kommer med et specielt design af bilen, som Richard Phillips har udarbejdet. Der er tradition for at der kører såkaldte Art Cars ved 24 timers løbet i Le Mans, hvor bl.a. BMW, Aston Martin, Larbre Competition og Flying Lizard Motorsport også tidligere har haft meget abstrakte farver på bilerne.

Man kunne næsten fristes til at sige at Mentos bilen er blevet bolsjefarvet…

Team Project 1 #56 Le Mans 2019
Photo: Team Project 1

Farverne på de 4 Dempsey-Proton Racing/Proton Competition biler er endnu ikke bekræftet, men bliver vist for offentligheden i morgen søndag, når testdagen køres forud for 24 timers løbet om 14 dage.

Relaterede nyheder