Daly låner Chiltons bil i Texas

Max Chilton stiller ikke til start i denne weekends NTT IndyCar Series løb på Texas Motor Speedway.

Englænderen har valgt at springe de resterende ovalløb i serien over, men vil stadig køre i bilen på de almindelige racerbaner samt byløbene.

I stedet har Carlin lavet en aftale med Conor Daly, der indtil videre kun er i den kommende weekend, men med mulighed for også at køre de andre resterende ovalløb.

Daly har tidligere kørt for Carlin i GP3 serien, men det var helt tilbage i 2011. Amerikaneren med irsk far har indtil videre kun haft et enkelt IndyCar løb i denne sæson, men det var det helt store Indianapolis 500 løb. Her var han til start for Andretti Autosport i en ekstra bil.

Conor Daly
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Det har ikke været nogen hemmelig, at Chilton ikke har været vild med ovalerne. De seneste års alvorlige uheld med Justin Wilsons dødsfald og Robert Wickens’ alvorlige rygskade har givet den tidligere Formel 1 kører ekstra meget at tænke over. Det krydret med at Chilton ikke kvalificerede til Indy 500 for to uger siden, har gjort valget lettere for ham.

IndyCar er i øjeblikket ved at teste en forrude på bilerne, som efter planen skal introduceres i 2020, så kørerne ikke kan blive ramt af flyvende objekter forfra, hvilket var det som skete i Wilson ulykken.

Conor Daly skal køre i bil #59, mens Charlie Kimball er tilbage i #23 til denne løb, mens Patricio O’Ward har friweekend denne gang.

Relaterede nyheder