Fittipaldi alligevel i Misano

Pietro Fittipaldi kommer alligevel til at køre DTM løbet på Misano banen, som køres i den kommende weekend.

Brasilianeren skulle oprindelig ikke køre løbet hos WRT Team Audi Sport, da han har forpligtelser som reservekører hos HAAS F1 Team. Derfor blev det for flere uger siden annonceret, at Andrea Dovizioso overtager hans bil i denne ene weekend.

Nu har Audi Sport Team Rosberg så fået et problem – eller det vil sige at Jamie Green nærmere har fået et blindtarmsproblem, som han måtte opereres for. Derfor kan han ikke køre DTM løbet denne weekend.

Pietro Fittipaldi
Photo: JJ Media

Det er begrænset, hvor mange kørere der har testet i de nye DTM biler, som er kommet i denne sæson. Derfor har Audi Sport fået overtalt HAAS og/eller Fittipaldi til at tage turen til Italien i stedet for Canada.

Den tidligere Audi Sport DTM kører Mattias Ekström ville have været et andet bud, da han var i bilen forud for en test med Dovizioso – men svenskeren har angiveligt takket nej, da han har lagde låg på DTM karrieren ved Åbningsløbet på Hockenheim i 2018.

Modsat sidste år, så er DTM løbene på lørdag og søndag på Misano banen dags løb, og ikke aftenløb som det var i fjor.

Relaterede nyheder