AF Corse bekræfter GTE Am holdene

AF Corse har bekræftet de 6 kørere til deres to GTE Am biler i FIA World Endurance Championship.

I 2019/20 sæsonen kommer Am bilerne til at køre under AF Corse navnet, i stedet for Spirit of Race navnet, som ellers har været gennemgående i Am de seneste år.

I #54 er der ingen ændring, da Thomas Flohr, Francesco Castellacci og Giancarlo Fisichella vender tilbage i den sølvgrå VistaJet sponsorerede Ferrari 488 GTE. Det bliver den tredje sæson at de tre kørere skal dele bil i FIA WEC, og trekløveret har stille og roligt fået mere og mere fart på. I 2018/19 sæsonen sluttede de på 4. pladsen blandt GTE Am holdene, men med samme pointantal som TF Sport på 3. pladsen.

Spirit of Race Ferrari #54
Photo: JJ Media

Bil #83 bliver med Francois Perrodo tilbage i GTE Am, efter et par sæsoner i LMP2. Han får sin landsmand og mentor Emmanuel Collard med i bilen, samt danske Nicklas Nielsen. Nielsen har virkelig fået et ben indenfor hos Ferrari i år, ved at deltage i hele European Le Mans Series for Luzich Racing holdet, og nu altså også med FIA WEC debut – med dertilhørende Le Mans debut i 2020. Mens Nielsen er debutant, er Collard i den helt anden ende af skalaen, med 23 Le Mans starter. Han har dog manglet på gridden i både 2018 og 2019, men vender nu altså tilbage i 2020. Aktuelt har han kun 10 starter op til at kunne tangere rekorden for flest deltagelser i løbet – 33 til Henri Pescarolo.

FIA World Endurance Championship 2019/20 sæsonen starter om små tre uger, når Prologen bliver kørt på Circuit de Catalunya i Spanien, mens sæsonen starter for alvor den 1. september på Silverstone i England.

Relaterede nyheder