Lotterer skifter hold

Andre Lotterer skifter hold forud for den kommende ABB FIA Formula E Championship 2019/20 sæson.

Den 37-årige tyske racerkører debuterede i den elektriske serie i efteråret 2017 for Techeetah holdet, og har kørt to sæsoner som holdkammerat til Jean-Eric Vergne, der har vundet mesterskabet begge sæsoner.

Lotterer har dog mange jern i ilden. Udover Formel E programmet, deltog han også for Rebellion Racing i FIA World Endurance Championship – men får faktisk også løn fra et helt tredje sted.

Den tidligere Audi fabrikskører, og tredobbelte Le Mans vinder skrev nemlig kontrakt med Porsche til 2017 sæsonen, da Audi lukkede ned for Le Mans holdet. Det gik dog hverken være eller bedre, end Porsche lukkede ned for deres WEC hold efter 2017 – men Andre er faktisk stadig fabrikskører for dem.

Andre Lotterer
Photo: Porsche Motorsport

Porsche starter deres eget Formel E hold op til den kommende sæson i Formel E, hvor Neel Jani – som for øvrigt også var holdkammerat med ham hos Porsche og Rebellion Racing – blev udnævnt som den første køre allerede tilbage i efteråret 2018. Mange forventede dog at det skulle være Brendon Hartley, som skulle i bilen ved siden af Jani, men i stedet bliver det Lotterer.

Tyskeren har med to sæsoners erfaring i baggagen en masse han kan bidrage med hos Porsche, og så kommer han ikke til at stå i skyggen af en dobbelt mester, som han utvetydigt ville gøre hos Techeetah.

Neel Jani havde to starter i Formel E tilbage i december 2017 for Dragon holdet, men forlod holdet igen herefter.

ABB FIA Formula E Championship 2019/20 starter i november i Saudi Arabien.

Relaterede nyheder