Vild afslutning på Mid-Ohio ræs

2019 sæsonens 13. afdeling af NTT IndyCar Series blev kørt på Mid-Ohio Sports Car Course, i Honda Indy 200 at Mid-Ohio løbet.

Det er en af de helt klassiske baner i amerikansk ræs, og det var også en af de allerbedste til kvalifikationer, som holdt på Pole Position. Will Power havde sikret sig karrierens 57. Pole Position, mens Alexander Rossi skulle starte toer, med den nye kontrakt i baglommen.

Mesterskabsførende Josef Newgarden skulle starte løbet fra P3, foran Simon Pagenaud, Sebastien Bourdais, Felix Rosenqvist, Colton Herta og Scott Dixon.

Will Power
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Mens starten forløb fint oppe foran, stødte de to Schmidt Peterson Motorsports kørere James Hinchcliffe og Marcus Ericsson sammen. Senere rundt på omgangen var Sato en tur gennem gruset, da han også havde været involveret i sammenstødet mellem Hinch og Ericsson, og derved var punkteret.

Ericsson fik skadet hjulophænget i sammenstødet, så han var håbløst bagud i løbet, da mekanikerne først skulle i gang med at reparere bilen. Efter et langvarigt reparationsforsøg, måtte mekanikerne dog give op, og svenskeren måtte hoppe ud af bilen.

Marco Andretti havde fået en rigtig god start på løbet, og var fra 19. startposition hurtigt oppe på 13. pladsen.

Ryan Hunter-Reay havde tabt et par pladser i starten af løbet, men fik kæmpet sig tilbage forbi Jack Harvey og Colton Herta.

Efter 12 omgange begyndte de første kørere at pitte, for at komme på en alternativ strategi. Her var bl.a. Pagenaud, Bourdais og Newgarden i pit, men kom ud på banen igen i samme rækkefølge.

Takuma Sato
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Bourdais og Herta stødte sammen på 15. omgang, da Herta forsøgte et meget MEGET sent dyk på franskmanden. Til alt held tabte Bourdais kun to pladser, da Graham Rahal smuttede forbi både ham og Herta.

Rosenqvist var angrebslysten, og overhalede selveste Rossi for P2, mens Dixon var næste mand til at sætte Rossi under pres. Det lykkedes newzealænderen at komme forbi to omgange senere.

27 omgange inde i løbet tog Rosenqvist føringen af løbet, og slog hurtigt et hul til Power, som slet ikke kunne følge svenskerens fart. Power kørte på de blødere Firestone dæk, men alligevel var Rosenqvist hurtigere på de sorte, da de var mere holdbare.

Få omgange senere pittede Rosenqvist, mens Power og Dixon fulgte efter yderligere et par omgange senere.

Stillingen en tredjedel inde i løbet var Newgarden som etter, foran Pagenaud, Hunter-Reay og Herta, men de var allesammen på en 3-stops strategi, mens Rosenqvist, Power og Dixon ville forsøge sig med en 2-stopper.

RC Enerson
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Dixon forsøgte at komme forbi Power på 32. omgang, men her stak Power albuerne, og var lige ved at køre Dixon af banen. Dixon fik dog hurtigt lukket hullet igen, og satte allerede omgangen efter Power under pres igen. Der skulle dog yderligere en omgang inden Dixon endelig kom sikkert forbi.

Da Newgarden var inde til andet tankstop, efter 40 omganges ræs, kunne mekanikerne ikke få bilen tanket i første forsøg. De skulle have slangen ud og sætte den i bilen en gang mere, før brændstoffet begyndte at flyde. Dermed tabte han værdifulde sekunder i kampen om sejren. Mekanikerne valgte efterfølgende at skifte selve tankslangen, så der var en anden til at tanke bilen i sidste gang.

Spencer Pigot og Ed Carpenter Racing holdet havde en rigtig god strategi, i starten af løbet. Pigot var startet som 13’er, men var oppe på andenpladsen, med præcis samme tankstrategi som Rosenqvist, Dixon og Power.

Rosenqvist pittede for anden gang efter 45 af de 90 omgange, hvilket betød at han også var på en 3-stops strategi. Han kom ud få meter efter Power, men lige foran Rossi, på 4. pladsen. Pigot var inde omgange efter, og kom ud på 9. pladsen, men var eneste kører i top 9 udover Dixon, som var på de blødere dæk.

På 54. omgang brugte Rosenqvist en god portion Push2Pass til at komme op til Power, hvorefter de to kørte side om side gennem Sving 5, 6, 7 og 8, inden svenskeren fik snuden foran i Sving 9 – fantastisk kørt! Dog var Rosenqvists forbrug af Push2Pass rimelig højt, da han kun havde 15 sekunder tilbage til de resterende omgange i løbet, mens Dixon, Power og Rossi havde halvandet minut eller mere tilbage.

Felix Rosenqvist
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Dixon pittede efter 59 omgange af løbet, og fik endnu en gang de røde dæk på bilen. Han havde lige kunne hold liv i dem i 30 omgange, så det skulle han “bare” gøre igen. Omgangen efter pittede Power, og kom ud langt efter Dixon, og et par sekunder foran Rossi.

Rosenqvist pittede med 24 omgange tilbage af løbet, og kom ud på andenpladsen i løbet, efter Dixon, med suveræn afstand ned til Hunter-Reay på P3. Såfremt at alle kørere ville undgå punkteringer, eller for stort slid på dækkene, skulle der ikke udføres flere pitstop i dagens løb.

Denne weekend var Carlin racer #31 afsat til RC Enerson, men han opnåede ikke det helt vilde med en 22. startposition og en 19. plads i løbet. Men holdkammerat Max Chilton lå lige foran, så det så bare ikke ud til, at Carlin holdet havde mere fart på.

Newgarden lå og hyggede sig alene på 4. pladsen, hvor alle de store konkurrenter i mesterskabet var bagved, selvom amerikaneren ville tabe lidt point til Dixon ude foran.

Det var tydeligt, at Dixon sparede på dækkene, da Rosenqvist stille og roligt hentede ham. Han skulle dog næppe frygte et angreb fra holdkammeraten, som var på vej mod sæsonens bedste resultat, som hidtil havde været to 4. pladser.

Ryan Hunter-Reay
Photo: Indycar.com / James Black

Med 5 omgange tilbage af løbet smuldrede forspringet dog meget hurtigere, end hvad Dixon kunne tænke sig, og han kom under pres fra Marco Andretti og Takuma Sato, som var en hel omgang bagude. Dixon gjorde dog alt for at holde sig foran dem, men Rosenqvist, Hunter-Reay og Newgarden kom tættere og tættere på, og var pludselig indenfor 4 sekunder af den førende – med blot halvandet sekund ned til Rosenqvist.

Dixons redning blev dog at Andretti og Sato begyndte at kæmpe internt, og byttede placeringer flere gange. Alt imens kunne Rosenqvist køre og bande over konkurrenterne, som var en hel omgang bagude.

Det var ved at gå fuldstændig galt for Chip Ganassi Racing holdet, da Rosenqvist bestemt ikke havde lyst til at slutte toer. Svenskeren forsøgte at dykke indenom i Sving 2, men nåde lige akkurat at bremse ned, og undvige helt ind over curben, for ikke at køre holdkammerat Dixon af banen!

Scott Dixon
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Der var også vild kamp om 3. pladsen i løbet, hvor Josef Newgarden først forsøgte at overhale Ryan Hunter-Reay udenom, hvorefter han dykkede på indersiden af Sving 2. Det kom til kontakt mellem de to biler, og Newgarden selv spandt ud i gruset, som han aldrig kom fri af igen!

Kæmpe kæmpe drama på allersidste omgang af løbet.

Men Scott Dixon fik den reddet hjem, foran Felix Rosenqvist og Ryan Hunter-Reay. Will Power sluttede som en skuffet firer, foran Alexander Rossi, Simon Pagenaud, Spencer Pigot og Colton Herta.

Hvad der lignede en stille dag på kontoret, med udbygning af føringen i mesterskabet for Newgarden, blev i stedet til en kæmpe hak i tuden, hvor Rossi nu er rykket meget tættere på. Simon Pagenaud er stadig treer, mens Dixon nu er blot 62 point efter Newgarden på fjerdepladsen.

Nu har NTT IndyCar Series kørerne 3 uger til at få pulsen ned igen, inden de skal køre på ovalen i Pocono i Pennsylvania den 18. august 2019.

Relaterede nyheder