Rebellion har første bil på plads

Rebellion Racing har kører sammensætningen klar på deres første bil til FIA World Endurance Championship 2019/20.

Sæsonen starter om 3 uger på Silverstone banen i Storbritannien, og det britisk-schweiziske hold har offentliggjort at Bruno Senna og Gustavo Menezes fortsætter hos holdet, mens Norman Nato er ny mand i bilen.

Som planerne står nu, kommer Rebellion Racing kun med en enkelt bil i FIA WEC 2019/20, selvom de har tilmeldt to biler. De havde begge biler med til Prologen i Barcelona for små 3 uger siden, hvor Senna, Menezes og Nato var blandt kørerne.

Dermed ser Nathanael Berthon ud til at blive den store taber i kører kabalen, som også talte Felipe Nasr i Barcelona.

Rebellion Racing #1
Photo: JJ Media

Senna og Menezes kørte allerede for holdet i den foregående sæson, men i hver deres bil. Begge Sennas holdkammerater, Neel Jani og Andre Lotterer, har valgt at fokusere på Formel E programmet hos Porsche, som de hele tiden har været ansat hos. Menezes havde, udover Berthon, også Thomas Laurent som holdkammerat i 2019, men franskmanden er nu blevet ansat hos Toyota Gazoo Racing som reservekører, og skal derudover køre for Signatech Alpine Elf #36 i LMP2 klassen i FIA WEC.

Nato har indtil nu kun erfaring i LMP2 biler, hvor han senest har været afløser hos TDS Racing i et par løb i år. Selvom det er svært at læse noget ud af tiderne på en testdag, var Nato 0,7 sekunder hurtigere ved Prologen end Berthon var, så måske det gav et udslag.

Rebellion Racing er dog på jagt efter sponsorer, eller kørere med penge i lommen, så de også kan få #3 på banen i den kommende sæson. Er man tilmeldt sæsonen, og ikke møder op, så skal man betale bøder, nå man så endelig møder op igen. Så hvis de misser åbningsløbet på Silverstone, venter der en bøde på 30.000 Euro for hvert løb at de går glip af. Det var også det som Ginetta brugte som begrundelse for, at de ikke bare vente tilbage på banen i foråret 2019 inklusiv Le Mans, da der lå en bøde og ventede fra Manor holdet, som de løb fra, da deres hovedsponsor løb tør for penge.

FIA WEC 2019/20 starter den 1. september på Silverstone, med et 4 timers løb søndag eftermiddag lokal tid.

Relaterede nyheder