LNT annoncerer de første 6 kørere

Team LNT har annonceret de 6 kørere i deres LMP1 biler til den første afdeling af FIA World Endurance Championship.

Holdet stiller op med to Ginetta G60-LT-P1 AER LMP1 racere, og til åbningsløbet på Silverstone stiller de op med det som let kan betegnes som en “young boys” og “old boys” bil.

I #5 skal Ben Hanley, Egor Orudzhev og Charlie Robertson køre. Ben Hanley kommer fra DragonSpeed holdet, hvor han kørte LMP1 med deres BR1 Engineering. Derudover har Hanley på det seneste også flirtet med Indycar, hvor DragonSpeed holdet havde ham med i bilen.

Egor Orudzhev var kører hos SMP Racing, og dermed samme BR1 Engineering racer, som havde samme præcis den samme AER motor som Ginetta bruger.

Charlie Robertson er Ginetta fabrikskører, og har været med til at udvikle Ginetta raceren, og var også en del af programmet, da Manor kørte et par weekender med bilerne i 2018.

Team LNT #6
Photo: JJ Media

I den “gamle” #6 kommer Chris Dyson, Guy Smith og Mike Simpson til start. Chris Dyson har været til start i alskens racerbiler henover de seneste 20 år. Bl.a. har han været til start ved 24 timers løbet på Le Mans flere gange, men er nok mest kendt fra familieteamet Dyson Racing, som deltog i American Le Mans Series gennem mange sæsoner.

En af holdkammeraterne til Dyson i USA var Guy Smith. Smith er i Danmark nok mest kendt som medkører til Tom Kristensen ved Bentley sejren på Le Mans i 2003, men han har kørt en masse for Audi Sport sidenhen, men de seneste sæsoner blev primært kørt hos Bentley i deres GT3 program, indtil Smith gik på professionel pension i foråret 2018. Men nu er han klar til lidt LMP1 ræs igen.

Mike Simpson er ligesom Charlie Robertson en Ginetta fabrikskører, og har også været med i udviklingsfasen.

Alle 6 kørere har prøvet bilen af, enten ved Prologen i Barcelona, eller en forudgående privat test på Paul Ricard.

Kørerne er dog kun bekræftet til løbet på Silverstone, så der er mulighed for ændringer til de efterfølgende løb. Løbet køres den 1. september 2019.

Relaterede nyheder