Powell ny Acura kører

Sidste weekend stod Alice Powell øverst på podiet, da W-Series kørte deres finaleløb i 2019 sæsonen på Brands Hatch. Om halvanden uge sidder hun i en racerbil i USA.

Powell er blevet hyret af Heinricher Racing w/Meyer Shank Racing, til at køre den gule og sorte Acura #57 sammen med Katherine Legge på Virginia International Raceway.

Der har været en del udskiftninger i kørerbesætningen på bilen som deltager i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Legge har været fast bestanddel siden sæsonstartet på Daytona i januar måned, men siden da har Ana Beatriz, Simona De Silvestro samt danske Christina Nielsen floreret omkring teamet.

Heinricher Racing w/Meyer Shank Racing Acura #57
Photo: JJ Media

Men det er et frisk tiltag af Heinricher Racing holdet at tage Powell, som sluttede treer i W-Series mesterskabet bag Jamie Chadwick og Beitske Visser – to kørere som for øvrigt er juniorkørere hos henholdsvis Aston Martin og BMW.

Powell har tidligere kørt Formel Renault, Formel 3 samt GP3, men havde en lang pause, hvor hun ikke kunne finde budgettet til at komme videre indenfor motorsporten. Så poppede W-Series op, hvilket var hendes held, og nu får hun altså også debut i IMSA serien.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship løbet på Virginia International Raceway køres den 25. august 2019.

Relaterede nyheder