Weekendens hurtigste tider i WEC kval

Kvalifikationen til FIA World Endurance Championship 4 timers løbet på Silverstone, blev kørt lørdag middag, lige efter European Le Mans Series havde kørt deres kval.

Først var GTE bilerne på banen, hvor der ikke gik lang tid inden Gulf Racing Porsche #86 fik gjort kål på en af de bollards som stod i Maggotts/Becketts sektionen.

Nicklas Nielsen fik køretid i AF Corse #83, da han havde været lynende hurtig i morgenens træning. Nicki Thiim, Marco Sørensen og Michael Christensen var også i deres biler, hvilket var nødvendigheder for dem, da de kun var to kører på bilen, og to kørere skal køre i kvalen, som reglerne foreskriver.

Efter første flyvende omgang var det en AF Corse 1-2 i GTE Pro med kun 0,006 sekund mellem dem, mens AF Corse #83 var hurtigst i GTE Am, foran Aston Martin Racing #98.

TF Sport Aston Martin #90
Photo: JJ Media

Gianmaria Bruni havde et 540 graders spin i Porsche #91, men ramte heldigvis ikke noget eller nogen andre. Det gav dog 4 firkantede dæk, så han ikke kunne forbedre sig yderligere på de dæk. Det gav en følgeskade, da hans venstre fordæk eksploderede på Hangar Straight, og rykkede forskærmen og sidespejlet af bilen.

På grund af alle disse vragdele, kom der rødt flag, så banen kunne blive renset. Samtidig fik Porsche mekanikerne sat en ny dør og en ny forskærm og lys på bilen, så bilen var hel igen.

Team Projekt 1 Porsche #57 var slet ikke ude på banen, da mekanikerne var i gang med at skifte motor og/eller gearkasse på bilen.

Efter en kort oprydning, blev der givet grønt flag igen.

Her var kører nummer to nu i bilen, og Alessandro Pier Guidi i AF Corse Ferrari #51 satte en fantastisk tid, og distancerede resten af feltet, med over 0,3 sekund.

Porsche #92 gav hurtigt op, og lod bare Estre sætte hans tid, så bilen var bedre end Am feltet, men sidst i GTE Pro feltet.

Det endte med AF Corse #51 med Alessandro Pier Guidi og James Calado på Pole Position, foran søsterbilen #71 med Davide Rigon og Miguel Molina, mens Aston Martin Racing #97 med Alex Lynn og Maxime Martin var P3.

AF Corse Ferrari #51
Photo: JJ Media

Aston Martin Racing #95 med Thiim og Sørensen starter løbet fra P5 i GTE Pro.

TF Sport Aston Martin #90 med Jonny Adam, Charlie Eastwood og Salih Yoluc var først i GTE Am, foran Team Project 1 med Egidio Perfetti, Matteo Cairoli og David Klokmann – og stadig inden David Heinemeier Hansson. Vi afventer stadig en officiel udmelding fra holdet omkring DHH og eventuel kørsel i morgen, men han får næppe lov til at starte, nu hvor han ikke har kørt en eneste omgang i løbet af ugen.

Aston Martin Racing #98 med Ross Gunn, Darren Turner og Paul Dalla Lana var P3 blandt Am bilerne. Selvom Nicklas Nielsen kørte bedste tid i GTE AM af alle, kunne Francois Perrodo ikke følge op, og de to – plus Emmanuel Collard – endte i P4, men stadig et godt udgangspunkt.

Herefter stod den på 20 minutters kvalifikation til LMP1 og LMP2 bilerne.

Der var kø for at komme ud på banen, og det var Rebellion Racing #3, som holdt først i pitten, på trods af at Toyota Gazoo Racing havde to af de 3 sidste garager i pitten.

Begge Toyota Gazoo Racing biler var hurtige til at sætte deres flyende omgange, mens ikke-hybrid bilerne var lidt længere tid om at sætte dem. Da først Rebellion Racing #1 fik fart i bilen, sprang Bruno Senna ind mellem de to Toyota racere.

Racing Team Nederland #29 satte hurtigste tid i LMP2, foran United Autosports #22, men alle hold manglede stadig at få deres 2. kører i bilen.

Racing Team Nederland #29
Photo: JJ Media

Cool Racing #42 og Rebellion Racing #3 var utroligt tæt på at køre sammen i Sving 3. Nicolas Lapierre i #42 var lige kommet ud af pitten, og lå og tøffede rundt midt på ideallinjen, hvor Pipo Derani i #3 var på en flyvende omgang. Derani nåede at undvige i sidste øjeblik, så de to biler ikke ramte hinanden.

Toyota Gazoo Racing kom tilbage på om 1-2 blandt LMP1 bilerne, og da Rebellion Racing var 3-4, valgte de at parkere bilerne. Team LNT var 5-6.

Signatech Alpine Elf #36 havde et solospin mellem Sving 3 og 4, men Pierre Ragues kom hurtigt tilbage på sporet.

High Class Racing #33 valgte at bruge Kenta Yamashita og Anders Fjordbach i bilen, og det resulterede i en 6. plads i LMP2 klassen.

Så efter de 20 minutters kval var det Toyota Gazoo Racing #7 med Kamui Kobayashi, Mike Conway og Jose Maria Lopez, foran #8 med Sebastien Buemi, Kazuki Nakajima og Brendon Hartley, mens Rebellion Racing #1 med Gustavo Menezes, Norman Nato og Bruno Senna var P3.

Toyota Gazoo Racing #7
Photo: JJ Media

I LMP2 klassen var Racing Team Nederland #29 suveræne med Job van Uitert, Frits van Eerd og Guido van der Garde, mens United Autosports #22 med Phil Hanson, Paul Di Resta og Filipe Albuquerque starter toer, og Jackie Chan DC Racing #37 med Gabriel Aubry, Ho-Pin Tung og Will Stevens.

Nu har holdene næsten 24 timers forberedelse, inden at 4 timers løbet starter klokken 12.00 engelsk tid – 13.00 europæisk tid søndag.

Relaterede nyheder