BMW hyrer ny kører til Formel E

BMW i Andretti Motorsport har ansat en ny kører til deres ABB FIA Formula E Championship program.

Maximilian Günther er ny mand i den hvide og blå køredragt. Han har en enkelt sæsons erfaring fra Formel E serien, hvor han kørte næsten fuld sæson for GEOX Dragon holdet.

Til gengæld er Antonio Felix da Costa er ikke længere en del af BMW Motorsport. Han har ellers været på holdet igennem DTM, WEC, Formel E og andre GT racer serier i de seneste 6 år. Senest har han fået et job hos JOTA Sport i FIA WEC, med deres LMP2 racer.

Maximilian Günther
Photo: BMW Motorsport

Günther var med i Formel BMW Talent Cup i 2011, men har ellers været en del af Mercedes junior programmet, indtil det spor sluttede i 2018. Men nu har BMW samlet ham op igen, og satser på at han er det nye talent, som skal hjælpe dem til elektriske pokaler.

BMW har ikke offentliggjort den anden kører i deres Formel E program endnu, så det kunne tyde på at stolen også vakler under Alexander Sims, som ellers dannede par med Felix da Costa i 2018/19 sæsonen.

ABB FIA Formula E Championship sæsonen starter den 22.-23. november i Saudi Arabien.

Relaterede nyheder